Másnál ilyen szerencsecsomag a védőnő, vagy csak én fogtam ki ennyire?
Aktuális: időpontot kértem tőle, mint kismama, hogy adja ki a kiskönyvet (ezen eddig minden alkalommal kiakadt). Amúgy is kb képtelenség elérni, de ha nagy nehezen sikerül egyszerűen képtelen normálisan időpontot adni, most is mondott 3 napot és 3 időpontot. Kb megfeszülök, hogy jó időpontot írjak fel, ami most nem sikerült. Nagyon nem néztem félre, 9 helyett 8ra mentem. Igazából ha észreveszi a saját naptárjában, amit szerintem egyáltalán nem néz, haza küldhetett volna, 5 percre lakom nem lett volna gond. De minden gond nélkül nekiállt. Azt tudni kell, aznap kb. a 3. napja volt annak, hogy végre nem véreztem és jól voltam minden téren.
Na mikor hazaértem felhívott, hogy legközelebb nézzem meg jobban a naptáramat (telefonálás közben is megnéztem és mondtam neki, hogy nekem ez az időpont volt felírva, azért is mentem akkor), mert őt most úgy leb.szták, mint a pengős malacot, és miattam milyen kellemetlen helyzetbe került. Miután kidühöngte magát természetesen letette. A nap hátralevő részét végig görcsöltem, nap végére már véreztem. Nem tartott ugyan sokáig, de egyértelműen az idegtől volt.
Azt már meg sem említem, hogy a 18. hétig látni sem akar, mert szerinte felesleges. Azon is izgulok, hogy ha így folytatja meglesz-e a négy pecsét. :(
10# neked mi az isten bajod van ?
Kérdező ne haragudj, de én minden alkalommal vitték a határidő naplóm és abba írtam az időpontot, itthon pedig átírtam az asztali naptárba 🤷♀️ Lehet, hogy a védőnőd nem normális, de napok óta vérzel? Nehogy már ezért ő legyen a hibás 🙄 Kívánom neked a legjobbakat, de veled se lehet könnyű
Azta, látom sokatok nem tud szöveget értelmezni. Nem baj, igazából ezen a platformon már meg sem lepődök, ahogy azon se lepődnék, hogy ha a fikázok felé védőnő lenne.
A vérezgetéssel nincs hova mennem, a kórházban is megmondták, hogy amíg nem ömlik belőlem a vér hanyagoljam őket, kaptam ptogeszteront és rutascorbint, legyen elég ennyi.
Na de a sok fikázónak, akik szerint én vagyok a hülye. Néhány példa: mikor hozzá kerületünk 6 hós volt a fiam, státuszra mentünk hozzá, első alkalom, december, fűtés alig. Ő nyitott ajtót bemutatkoztunk, konstatálta is, hogy hozzá jöttünk, türelmet kért, mert voltak nála.
15 perc után (ugye itt biztosan nem baj, hogy én vártam rá 🤷🏻♀️) beengedett a vizsgálóba, ahol pelenkára vetkőztettem a gyereket, ő elvonult telefonálni és innentől 45 percig felém se dugta az orrát. Amikor meguntam, felöltöztettem a fiam (hordozóval voltam, tehát nem csak a babakocsiba kellett bepakolni) és mentem ki, hogy kerek másik időpontot, mert már nekem is elég volt és a fiam sem bírta, éhes is lett. Na akkor kiszambázott a kérdéssel, hogy kihez jöttem. Biztos itt is én voltam a hülye, ugye???! Persze ezek után nem kaptam másik időpontot vetkőztessem le újra az amúgy már üvöltő gyereket és megcsinálja a státuszt. 🤷🏻♀️
Szintén státusz, emailben kaptam az időpontot, az órával nem volt gond, a nappal igen, olyat írt, amikor nincs bent. Biztos itt is én voltam a hülye...🤷🏻♀️
7 hetesen felhívtam hogy szeretnék időpontot kérni kiskönyv miatt, elkezdett őrjöngeni a vonal másik végén, hogy mit képzelek én magamról, hogy 7 hetesen kiskönyvet akarok (itt kihangsúlyoznám, hogy 7 hetesen IDŐPONTOT kértem), hát örüljek, ha 9 hetesen kiállítja, hát még bőven el is vetélhetek a 12 hétig. Bizonyára itt is én voltam a hülye. És akkor itt most be is fejezném, mert már így is elég hosszú lett, de vannak még hasonló sztorijaim. Bár gondolom néhányatok szerint azokban is én vagyok a hülye, még véletlenül sem az egekig magasztalt védőnő! 🤦🏻♀️
#13 Nem napok óta, a 7 hét óta, de már 6-7 napja abba maradt. Azon az egy napom jelentkezett újra egy minimális barnázás.
Én hiába viszek határidőnaplót, az aktuális találkozáson nem hajlandó időpontot adni, mert ő maximum 2 hétre tervez előre, majd keressem, aminek mindig az a vége, hogy variál 3-5 időpont között és végül nem igazán érdekli, hogy nekem melyik lenne jó.
Velem rohadtul nem nehéz, csak amikor már felgyűlik a sok sz.r kissé elegem lesz az apróságokból is. És ahogy fentebb írták, rohadtul nem lehet nekik megmondani, mert a végén még ki is b.nak veled!!
Kb megfeszülök, hogy jó időpontot írjak fel, ami most nem sikerült.
Hiába köpködöd, a kérdés erről az esetről szólt, erre tudtunk reagálni, abban pedig te vagy a hibás és nem ő. Felnőtt, gyereket nevelő nő vagy, tnaulj meg felírni egy időpontot, mert a kiragadott mondat alapján nem először nem voltál rá képes.
Na mesélj drága, miből gondolod, hogy nem először???
Most SEM sikerült.
Te írtad, ember... és szállj le a magas lóról, nagyon nem áll jól, amit az utóbbi hsz-ekben művelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!