Van valaki aki március első hetében nem várja?
Jó szemed lehet, mert most nézem, hogy mennyire lerontotta a képminőséget ez a feltöltős oldal😂
KA
Nekem 6 napja késik naptár szerint :(
K
Tegnap nekem is ilyen volt a predi, időn belül. És a Dávid is. Ma sajnos tök negatív 😔 megy a drukk 🍀🙏🏼
M
Sziasztok!
Bejelentkezek, szepen erosodik a pozi teszt naprol napra:) 28 naposak a ciklusaim most vagyok 31 napon:)
Orvoshoz ket het mulva megyek elosszor addig probalok nem izgulni es idegeskedni hogy rendben van e minden. Elvileg semmi furat nem erzek neha picit szur meg a hasam alja cici fajas de az se veszes es nagyon nagyon faradt vagyok egesznap😅
Ez a mai mostmar tobbet nem tesztelek🥰
A
Nagyon szép ez a teszt😍gratulálok!!
Én is rettenetesen fáradt vagyok, csak feküdni szeretnék egésznap, amikor terhes voltam a Kisfiammal, akkor ugyanez volt az első “tünet”, de most még annyi, h fura ízt érzek mindenbe, meg minden szag annyira erős. Ezért gondolom, hogy valóban elkezdődött valami…:)
A! Pihenj sokat, dőlj le, ha tudsz, és. ne idegeskedj, biztosan minden rendben lesz! Írj majd, hogy mizu veletek! :)
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!