Van valaki aki március első hetében nem várja?
Nagyon szepen koszonjuk!:)
Azota is csak pityergek az oromtol:)))
Csak nem birtam ki, egybol kiszagolta hogy valami nem stimmel, sunnyogok, a parom is latta a masodik csikot nem bekepzeltem🥰🥰 mostmar azon gorcsolok hogy minden rendbe legyen😅😅😅
Holnap azert meg megirom mi lett az elso pisibol az eredmeny!:)
Nektek pedig nagyon-nagyon sok sikert hogy minnel hamarabb babazzatok!!!🥰🥰❤️
A
Biztosan minden rendben lesz, A! Nagyon boldog babavárást és jó egészséget nektek! :)
Én kiestem, csajok, estére megjött, úgyhogy a naptár szamolta jól. Na, nem baj, folyt köv. :D
V.
Sziasztok! Felkeltem ejszaka pisilni csinaltam meg egyet!:)) Halvany meg ez is nagyon igaz tegnap kellett volnai megjonnie de azota sincs mensi es talan egy arnyalattal sotetetebb a masodik csik, nem kene mar ilyenkor azert erosnek lennie?:) ja annyi a tunetem most hogy irotzatosan faj a mellem ketszer akkorara bedagadt es emelygek😞
A
Ma van a nemvárt napja, nagyon úgy érzem, hogy tényleg meg is fog jönni. Tegnap óta görcsölök enyhén, és a hasmenés is tünet az sosem marad el, szóval 😔
Hátha következő hónapban. Azért még reménykedem amíg nem jön meg.
A, feltoltod a teszted? Mivel teszteltel? Lehet nem volt eleg koncentrált.
D
Hogy tudok kepet feltolteni?
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!