Van valaki aki március első hetében nem várja?
5 hónapos a fiunk, ő első hónapban összejött. Szeretnénk kis korkülönbséget. A menzeszem és (LH teszt alapján) a peteérésem már visszaállt 2 hónapja, így nagyon reménykedünk. 😊
F
Én is holnap reggel tesztelek. Holnap kéne megjönni de nem várok szombatig. Nekem is szopizik még a lányom aki szintén májusban lesz 2 éves.😀 Hát nagyon várom a reggelt!
GMK
Szerintem én ki fogok esni..😏 görcsöl a hasam.
Hú F. bátrak vagytok 😅
Hajrá GMK!🤞
BD
Nyugi BD nekem is már napok óta, aztán egyenlőre sehol semmi 😅
K
Jó reggelt!
Tesztelt valaki ma?
Nekem sztem tényleg meg fog jönni😏görcsölök és a wc papíron is mintha láttam volna rózsaszínt.
A predit megcsináltam,sztem elindulhatott valaki,de úgy gondolom csak kémiai lesz.. nagyon halvány pozi lett.2napja kellett volna megjönnie,ahhoz képest ez baromi halvány.
BD
Én ma reggel teszteltem predivel, de csak azért mert az xepileken valami látszott, negatív lett. Azt ne kérdezzétek mikorra nem várom, mert katyvasz az egész 😅 legkésőbb 19-dikéig meg kéne jönnie...
Én már csak azt várom legyen vége ennek a ciklusnak, bárhogy. 33. napján tartok, rendszeresen jött eddig 24-26 napra. Az ovulációs tesztek alapján kitolódott a tűszőrepedésem.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!