Van valaki aki március első hetében nem várja?
BD! Nekem is ilyesmi volt a teszt a 11-12. Dpo-n:) ma vagyok a 13.-on , de tegnap óta érzem a mensi előtti “megjövős érzést”. Tesztet már csak akkor csinálok, ha nem jön meg :)
Drukkolok Neked, hogy erősödjön, és baba legyen🤞🏻
Sziasztok! Nekem a nem vart elott csont negativ volt az osszes tesztem!! Mostmar igy negy nap kesessel van ilyen tesztem:) en is azthittem hogy nekem se latszik semmi 10-11 dpon akkor mar tuti megjon!
Most is meg izgulok mert ebbol barmi lehet, de nekem legelosszor mintha nem vart utan egy nappal latszodott volna valami:)
Most ma reggel pedig ra 4 napra ilyen:)
Pedig tuti-tuti hogy fel utan volt pontban peteeresem:) szoval boven a 14-15 dpon mutatott elosszor valamit a legerzekenyebb tesztel is:)
Én is negatívat teszteltem predivel. Ma kéne megjönnie. Nekem az első terhességem se mutatkozott a mensi napján. Csináltam akkor is egy szép negatív tesztet. Aztán lett 3napig barnázás. Azt gondoltam az építkezés meg anyóséknál fürdés plusz éjszakai műszak nem tett jót és a hormonjaim borultak teljesen. 2hétre rá jelentkezett az első tünet és azért csináltam akkor tesztet ami erős pozitív volt. Mondjuk akkor már 6hetes voltam.😄
Szóval ma kéne megjönnie. Ha nem jön, holnap reggel vagy inkább vasárnap újra tesztelek. Ha megjön, akkor meg folytatjuk amit elkezdtünk. Csak aktívabban...hátha nem talál be megint egy influenza😅
GMK
Nekem is ma kéne megjönnie. Predi reggel negatív volt,(szellemcsíkos) 13 dpo.
M
Nekem megjött 😔
Drukkolok a többieknek 🤞
BD
268 az en tesztem( pontosabban 3 tesztem egymás után is ilyen volt…. Sanszos, hogy ma meg is fog jönni, ma van a nemvárt napja :(
De szívből remélem, hogy Neked erősebb csíkocska lesz , és baba !😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!