Van valaki aki március első hetében nem várja?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Várakozzunk együtt.2023. febr. 23. 09:24
1/315 anonim válasza:
Én 🖐️ először március másodikára számolta a naptár, de később volt tűszőrepedésem, úgyhogy március 6-án nem kéne megjönnie ☺️
2/315 A kérdező kommentje:
Nekem március 8-án nem kéne megjönnie ☺️ Bízok benne, hogy sikerül🤞🏻
2023. febr. 23. 14:49
3/315 anonim válasza:
Március 10-én nem várom..😄😄
Bízom benne de be is vagyok tojva. Na ezen igazodjon el az ember...😅🙏
4/315 anonim válasza:
2àra nemvàrom:)
Eddig anyi furcsa hogy a mellem csak ma kezdett el fájni màskor meg egyböl ovu utàn kezdödik :) Drukkolok mindenkinek
6/315 anonim válasza:
Első vagyok, nekem egyáltalán nem fáj a mellem 😒 máskor ovu napjától nem tudtam rajta aludni
7/315 A kérdező kommentje:
Nekem ovu óta megvannak duzzadva a melleim. #4 nagyon szorítok eddig te vagy a legközelebb, ahhoz hogy kiderüljön sikerült e. Nagyon szorítok 🤗 semmi más jel/tüneted nincsen? Esetleg pms tünetek? Beágyazódási vérzés volt esetleg?
2023. febr. 26. 18:11
8/315 anonim válasza:
4es vagyok
Nemvolt semmilyen vérzés eddig,lehet holnap vagy holnapután ellövök egy tesztet:)
9/315 A kérdező kommentje:
Majd írj mindenképp, hogy mi a helyzet veled :)
2023. febr. 26. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!