Van valaki aki március első hetében nem várja?
Amíg nem jön meg van remény!
D
Mindjárt megjön érzés enyhe hasgörcs már egy órája 😔 sosem szokott mensi előtt görcsölni, ha megjön utána rá 1-2 órára csak. Elkezdtem félni 😔 mellfájdalom még mindig tart.
D
En ma is teszteltem tudom delutan hulye otlet volt de nem birtam ki, 10es erossegu elvileg a 10. dpon vagyok es negativ:( hetfore nem varom😔 nagyon korai volt? Vagy akkor tenyleg nem sikerult??
Jelenleg a mellem erzekenyebb eddig voltak szuro fajasok ilyenek meg nem voltak… most teljesen negszunt. Pedig sziktan gorcsolni elotte mar joval. Allandoan faradt vagyok ami azthiszem nem szokott benne lenni a pms tunetek kozott… valaki erez hasonlot?
Nagyon tanacstalan vagyok😞😞😞
A
Nálam most semmi nem úgy alakul, mint ahogy előző menszeszek előtt. Valahogy minden pms tünet zavaros. Olyan, mintha minden borult volna, mondjuk nem is figyelem túlzottan. Mellérzékenység elmaradt (ovum után szokott kezdődni/ lehetetlen nem észrevenn, mert feküdni nem bírok rajta) ellenben napok óta szurkál az alhasam, és ma nagyon elkezdett fájni a derekam( lehet felfáztam). 2 napja minden szaron sírok, de így kb. ennyi ami futólag feltűnt.
10dpo
K
A derek fajastol en is napok ota szendvedek!! Barhogy ulok a munkahelyemen vagy a kocsiban megorulooook.. pedig ha jol enlekszem nem szokott fajni. Mar kb az se tudom biztosra mi szokott lenni mensi elott a bajom😅😅😅😅
A
Jaj es a masik, valaki szed mehpempot kozuletek? Nekem az elso honap hogy kis kanallal reggelente megeszem elviselheto de nem a kedvencem. A parombak elso nap neki is adtam kis mennyisegben na o 1 percen belul kihanyta😅😅😅 van rola velemenyetek? Egyik ismerosom ajanlotta o az elso honaoba babas is lett
A
Sziasztok.
Nekem ma megjott, így megkezdem a lelki felkészülést áprilisra.
Nektek drukkolok!
Al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!