Van valaki aki március első hetében nem várja?
Úristen de jó, mennyi idős a kicsi? 🥰
Igen ez ismerős en is itthon vagyok betegen múlthét szerda óta es kegyetlen. Nem múlik az idő, akármennyire is szeretném 🥺
Jobbulast neked mihamarabb, és pozi tesztet is 🥰🤞🏼
D
Májusban lesz 2 éves. Ő már a nehezén túl van szerencsére. Amikor elkezdtünk próbálkozni, utána a férjem beleesett ebbe a vírusba...utána szépen sorban mi is. Úgyhogy egy telitalálat volt....kíváncsi leszek.😅
Neked milyen idősek?
GMK
De szerettem azt a kort ❤️ nagy felfedezők ilyenkor 🥰
Akkor jól jártatok 😅 sajnálom😔
Júniusban lesz 4 éves a kislány, a kisfiú írtam is, ő az első babám de ő 2 hónaposan elhunyt. Egyébként most januárban töltötte volna a 6.évet. 🙂
D.
És hozzateszem nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen sokáig van tejcsi🥰
D
Sziasztok. Most olvastam a posztot. Március 6.-ra nem várom. Ma volt a 9. Dpo
Szokásos PMS tünetek vannak, a melleim iszonyatosan fájnak (de volt már így terhességem). Nem tudok adni a tünetekre már sajnos.
Holnap tesztelek. Valamiért most elkapott az az érzés hogy lehet sikeres..
De ha nem, akkor kövi hónapban lombikot indítanak. Volt már spontán terhességem, 2 is, de sajnos nem sikerült kihordanom, így bízok lombik nélkül is. 11. Próbálkozós hónap most.
Ahh...ne haragudj. Bocsánat! Nem akartam tapintatlan lenni!
Nem gondoltam én se, hogy eddig lesz tejem. Mondjuk a lány gondoskodik róla, hogy így legyen...😄🥰
Ha sikerül a baba, nyomjuk tovább tandemben.😃
GMK
75-ös , akkor egy napra nemvárjuk ☺️
K
K:)
Tesztelek holnap:) ma megvoltam győződve hogy sikeres lesz, most estére már teljesen negatívan gondolom 😀😀😀
Én 5re nagyon nem várom
Miért ??
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!