Van valaki aki március első hetében nem várja?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Várakozzunk együtt.2023. febr. 23. 09:24
101/315 anonim válasza:
Ohhh sajnalom!! Kitartast es drukkolok, hogy a kovetkezoben sikeruljon!🥰
Miota probalkoztok ha szabad kerdeznem?:)
A
102/315 A kérdező kommentje:
Én 8 dpo-nál tartok. Nagyon szúr a hasam alja, főleg pisiléskor. Volt más is így?
2023. márc. 2. 21:11
103/315 anonim válasza:
Kedves 101,
Karácsony óta próbálkozunk :)
104/315 anonim válasza:
Uhh pisileskor nem… csak neha neha beszurt meg tompan fajt, de most szinte teljesen elmult inkabb izomlaz erzesem van gorcsolesnek nyoma sem.. mell erzekenyseg van?
Kedves Al, akkor meg ti is most kezdtetek🙂 remelem minnel hamarabb sikerul Nektek!:) sok sikert!☺️
105/315 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is csak pont akkor szúr bele hírtelen akkor, mert többször szúr meg tompán érzem állandóan. A melleim 2 napja úgy be vannak duzzadva, a hason alvást el kellett engednem 😄
2023. márc. 2. 21:56
106/315 anonim válasza:
Sziasztok. Vezettek hőgörbét? 6-7 dpo-nál tartok. Tegnap leesett, ma visszament. Új vagyok a hőmérőzésben,így nem tudom ezt mire véljem. Derekam talán mára nem fáj annyira,a görcs is alább hagyott. Cici nem fáj. Tegnap délután kicsit csipkelődőtt a hasam alja. 15 hónapja próbálkozunk. Ebben a hónapban megyünk meddőségibe. Ti hogy vagytok? Puszi M
107/315 anonim válasza:
Én így vagyok csajok, ha tudtok valami okosat ne tartsátok magatokban 🫶
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
109/315 anonim válasza:
107-es jóstesztként is működhet illetve mensit is jelezhet az lh teszt.
110/315 anonim válasza:
Délutáni, 12 utáni vizeletből van mind a három 🥺 ennyire megugrik az LH szint mensi előtt 5-6 nappal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!