Van valaki aki március első hetében nem várja?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Várakozzunk együtt.2023. febr. 23. 09:24
131/315 anonim válasza:
Én vasárnap próbálom újra, 12 dpo-n. A predi elfogyott a rossmannban szóval csak cb és facelle van. Nem tudom melyiket használjam
Cb az extra korai, lehet azt használom el. 🤔
Majd írd meg mi lett az eredmény 127-es, szorítok nagyon! 🥰🤞🏼
D
132/315 anonim válasza:
Szerintem még várok egy pár napot 🥺 2 hónappal ezelőtt 12dpon szép halvány pozim volt ( rá két napra megjött) de nem kellett nagyítóval keresni a csíkokat
Szorítok én is neked🫶🤞 Írj majd
133/315 anonim válasza:
Na most kicsit megijedtem😳
Persze, megírom mindenképp🥰
D
134/315 anonim válasza:
Valószínű kémiaim volt, ha nem teszteltem volna nemvárt előtt, rá se jövök 😅 csak nyugi 🥰 minden rendben lesz. Várjuk a babát 🫶😍
135/315 anonim válasza:
Ugye a hülyelány már tesztel aztán csodálkozik, hogy negatív 😅 7-8dpon nem tudom mit vártam. Nálatok miujsag csajok?
136/315 anonim válasza:
Amúgy az lh teszt erősödött tegnap óta, nem is értem,mert jóslónak és mensinek is korai még. Hormonjaim tutik, nőgyógyilag is minden rendben. Múlt hónapban volt nagy kivizsgálás,annyira bízom ebben a hónapban,mert ez után inszem vagy lombik jön 😔
137/315 anonim válasza:
Nekem is erősödik az lh tesztem lehet ciklus végén van ovum?
138/315 anonim válasza:
Volt már teszt,nyák és hőmérő ala0jan?
139/315 anonim válasza:
Nem volt csak ovu tesztet használtam 9.naptol 17ik napig erősödött de nem lett pozitív akkor abba hagytam de tegnap érzésem lett hogy csináljak tesztet hcg teszt negativ lett az lh meg pozitív 5,6nap múlva lenne a nem vartam
140/315 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tesztelt valaki? 10 dpo-n negativat teszteltem 😩 és mindjárt megjön érzésem van
2023. márc. 4. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!