Van valaki aki március első hetében nem várja?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Várakozzunk együtt.2023. febr. 23. 09:24
161/315 A kérdező kommentje:
A hőgörbéről tapasztalat? Hogy kell vezetni? Mikor kell mérni? Mik a bíztató jelek?
2023. márc. 5. 17:55
162/315 anonim válasza:
Nekem 4,5 napom van a menzeszig
Tesztem ma negativ és nagyon puffadok fáj a derekam is
Szerintetek mi lehet ?meg fog jönni?
163/315 anonim válasza:
Reggel kell mérni, nyelv alatt. Én mensi utantól szoktam.
164/315 anonim válasza:
A beágyazódási nyák,vérzés,pecsételés csak rózsaszín-barnás lehet? Most 8 dpo este valami sárgás nyák volt a WC papíron. Soha nem lattam még ilyet.Hormonok rendben stb.
165/315 anonim válasza:
Nálam csajok semmi nem olyan, mint eddig, borult a ciklusom egy az egyben:( 13 dpo, már két éjszaka raktam betétet, mert "mintha" fájt volna...a nagyon halvány pozi tesztekből, negatív lett, az LH szintem is esett mára. Az aggaszt csak, hogy egyetlen pontban szurkál a hasam... cicifájdalom enyhe, szinte semmi nem utal menszeszre. Jó lenne, ha tudnám mi van 😅
Szorítok nektek nagyon🤞🫶 Minden nap itt vagyok, figyelek.
K
166/315 anonim válasza:
K meg mutatod mennyire halvany volt az a teszt ?
167/315 anonim válasza:
Facelle negatív 👍🏼
Elengedem.
13dpo
D
168/315 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Új hónap, új remény. 🙏🏼💪🏼🍀
169/315 anonim válasza:
Facelle teszt-csik nekem is negativ 10.ŕe nem várnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!