Van valaki aki március első hetében nem várja?
Valamitol elkezdett pozitiv lenni szerintem🙂 en eletemben egyszer teszteltem pozitivat meg is volt az oka volt pocaklako🙂 szerintem varj par napot.. tudom idegorlo de sajnos ez van….
A
Holnap vagy holnapután van a nemvárt. Tegnapi teszt ahogy száradt meg úgy lett rajta csík. De a mai totál negatív. Nem értem hogy lehet.
Ez a tegnapi megszáradva.
Jaj tényleg 😅 annyi infó van itt, hogy győzze az ember számon tartani.
Holnap tesztelj újra szerintem 🤞
Köszönöm 67-es, remélem hogy tényleg babát jelzett és nem vezet félre 🥰🤞🏼 szerintem legközelebb csak vasárnap tesztelek, mar muszáj leállnom kicsit. Máson sem jár az agyam.
Köszönöm a biztató szavakat.
Ez a mellfajdalom elég erdekes, tegnap kezdődött, mikor pihentem. Ma már erősebb és egész nap tart. 🤔
D
Én azt nem is tudom most figyelni, mert még mindig szoptatok. Úgyhogy marad a teszt. De sose jön el a napja...😃 Főleg úgy...hogy olyan influenzás vagyok, hogy végem van. Vánszorognak az órák.
Az előbb elfelejtettem aláírni🙄😃
GMK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!