Van valaki aki március első hetében nem várja?
Mar 1 nap késést ír az app,27 naposak a ciklusaim. Ez sajna csak a szokásos predi csík😔 egyenlőre semmi tünetem,hogy megjönne. De a Predi már mutatna,ha lenne baba. Ovu biztos,hogy mikor volt. Teszt és hő alapján 😔
M
270-es vagyok, őszintén nagyon furi ez a hónap, 3 extra halvány pozi teszt a 11-12. dpo-n, azóta nem csináltam. Ma van a nemvárt napja. 3. napja van megjövős érzésem kb nonstop, plusz cickók meg vannak duzzadva. Pici barnázás ma reggel, ebből gondolnám hogy ma megjön, annak ellenére ,hogy mióta eszemet tudom, SOHA nem barnáztam mensi előtt.
Igazából már kicsit “megkönnyebbülnék” ha megjönne végre, és készülhetnénk lélekben a kövi ciklusra☺️🤞🏻
Miért nem csináltál azóta 270-es?
K
Én is 2 napja betéttel mászkálok. Minden tünet nélkül,az előbb pisiltem és láttam megjott. Sírtam, de legalább nem reménykedek tovább.
M
Sajnálom M 🥺
Várjuk 270-es ☺️🙏
Szorítok mindenkinek 🫶
K
Csajok, akik már a következőre keszultok, a nőgyógyászom szerint a mensi utáni 13.,14. napon érdemes együtt lenni.
Nektek mi a véleményetek? Mikor érdemes jobban ráfeküdni a baby témára?
Igazából én nyárig nem görcsölök rá alapvetően, utána már jobban szeretném… de most sem vagyok ellene. Karacsonykor kezdtük a próbálkozást.
Al
270es! Nekem is fura ez a honap. Tobb napig ereztem hasszurkalast es elegge fajnak a melleim is meg a derekam is. Ilyen nekem nem szokott lenni mielott megjon. Hetfore nem varom egyebkent. Eddig semmi elojele. Tegnap a predi is es a cb is negativ lett. Oke tudom koran teszteltem. Most mar nem is fogok csak ha mar kesik,utana par nap mulva.
SzK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!