Van valaki aki március első hetében nem várja?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Várakozzunk együtt.2023. febr. 23. 09:24
221/315 anonim válasza:
Nekem 8.DPO, szintén brutál mellérzékenység. Pedig sose szokott ennyire. Itt igazgatom magamon a melltartót egész nap :D Van otthon egy predictorom, lehet ellövöm holnap reggel :)
222/315 anonim válasza:
Szerintetek digitális tesztet mikor érdemes csinálni?
223/315 anonim válasza:
Én azt akkor csinálnám ha a hagyományos halvány pozitív lenne. Szóval amikor nem tudnám eldönteni hogy száradási csík vagy pozitív.
Én hétvégén tesztelek predivel de sose jön el. 🙄😃 Remélem tesztelek és nem a mensi fog beköszönni.
224/315 anonim válasza:
Kiestem. 😔🥺
Megjott.
D
Nektek szorítok 🤞🏼
225/315 anonim válasza:
Nagyon sajnálom kedves D!
221es teszteltél most reggel?
226/315 anonim válasza:
#221 nem mertem :D próbálok még várni 1-2 napot :)
227/315 anonim válasza:
Én is kiestem. Mára negatív,2 nap halvány pozi után. Hő is lejjebb ment,és már kicsit görcsölök.
M
228/315 anonim válasza:
Nekem most reggel lett egy nagyon halvány , időn belüli második csíkom, ami rózsaszín :) de nem élem bele magam, van még 4 napom a nemvártig
Drukkoljatok, hogy erősödjön a teszt!!!
KA
229/315 anonim válasza:
230/315 anonim válasza:
Igen, ez szerintem is pozi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!