Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 éves vagyok és terhes,...

15 éves vagyok és terhes, szüleim nem tudják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 10:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen jól, semmi reggeli rosszullétem nincs, szinte olyan mintha nem is lennék terhes, teljesen jól vagyok:) anyu sokat segít:) és mostmár apu is megbarátkozott a gondolattal, hogy ilyen fiatalon lesz nagyapa...:)
2010. nov. 2. 14:08
 52/68 A kérdező kommentje:
és jaj istenem nagyon boldog vagyok!! alig győzöm kivárni azt a kilenc hónapot... bár gyorsan repül az idő:)
2010. nov. 3. 17:33
 53/68 anonim ***** válasza:
80%
jajj de türelmetlen vagy :D De örülök h boldogan várod azt a picikét! Sok sok boldogságot és közbe azért majd írj h mi van veled !!
2010. nov. 7. 20:58
 54/68 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Hogy vagytok? Hogy viseled?
2010. nov. 16. 18:49
 55/68 anonim ***** válasza:
80%
Hogy vagy?
2010. nov. 19. 15:03
 56/68 anonim ***** válasza:
80%
Szia, engem is érdekel, hogy vagy?:)
2010. nov. 19. 15:52
 57/68 anonim ***** válasza:
73%

Szia Picuri kismama !!!!!!!!

Sok sikert és nagyon sok boldogságot kívánok neked.

Őrülök ,hogy jól alakultak a dolgok a szüleiddel és melléd álltak ,én 38 vagyok 5 gyerekem van ebből 3 nagy lány 18,17,14! Én is melléjük állnék ha hasonló helyzetbe kerülnének! Jól döntöttél ,és ne törődj a rosszalló megjegyzésekkel, meg nem fogod bánni ,hisz egy életen át emlékezni fogsz erre a csodára meglátod és ezt semmi és senki más nem tudja neked meg adni csak az a kis picúr ott a pocidban én aztán tudom ! A sulit csak megoldod valahogy

a szoptatást is ,lehet nem napi 8 x mint írta valaki,de az még nem is biztos ,hogy lesz elég tejed hisz nekem sem volt hiába tettem meg mindent az első 3 nál, 3 ill 4 hónapig volt tejem amennyi volt ,viszont a két fiamnál már tápszereztünk sajna, úgyhogy ez adottság is ! Van aki évekig tud szoptatni van aki 1 hónapig sem ! A volt barátod reakciójával ne törődj igazából az lett volna a csoda ha nem így reagál mivel még ő aztán nagyon gyerek

mivel fiú 15 évesen, viszont lehet ,hogy azért meg változik a véleménye később mikor meglesz a baba de ez inkább kellemes csalódás legyen számodra ,tehát el ne várd tőle a fiúk ilyenkor menekülnek akkor is ha még tart a kapcsolat ! Drukkolok nektek remélem minden rendben lesz és nagyon boldog leszel!

Üdv

Jaguár

2010. nov. 19. 16:08
 58/68 anonim válasza:
57%
Hogy vagytok?
2010. nov. 19. 17:17
 59/68 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel mizujs veletek!
2010. nov. 19. 18:37
 60/68 A kérdező kommentje:
helllo mindenki, nagyon nagyon jól vagyunk és nagyon nagyon boldogok is:) a picivel is minden ok, a barátom még mindig nem akarja, de nem érdekel!! alig várom hogy meg tudjam fiú egy vagy lány!! puszi mindenkinek!!
2010. nov. 23. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!