15 éves vagyok és terhes, szüleim nem tudják. Mit tegyek?
Szia Picuri kismama !!!!!!!!
Sok sikert és nagyon sok boldogságot kívánok neked.
Őrülök ,hogy jól alakultak a dolgok a szüleiddel és melléd álltak ,én 38 vagyok 5 gyerekem van ebből 3 nagy lány 18,17,14! Én is melléjük állnék ha hasonló helyzetbe kerülnének! Jól döntöttél ,és ne törődj a rosszalló megjegyzésekkel, meg nem fogod bánni ,hisz egy életen át emlékezni fogsz erre a csodára meglátod és ezt semmi és senki más nem tudja neked meg adni csak az a kis picúr ott a pocidban én aztán tudom ! A sulit csak megoldod valahogy
a szoptatást is ,lehet nem napi 8 x mint írta valaki,de az még nem is biztos ,hogy lesz elég tejed hisz nekem sem volt hiába tettem meg mindent az első 3 nál, 3 ill 4 hónapig volt tejem amennyi volt ,viszont a két fiamnál már tápszereztünk sajna, úgyhogy ez adottság is ! Van aki évekig tud szoptatni van aki 1 hónapig sem ! A volt barátod reakciójával ne törődj igazából az lett volna a csoda ha nem így reagál mivel még ő aztán nagyon gyerek
mivel fiú 15 évesen, viszont lehet ,hogy azért meg változik a véleménye később mikor meglesz a baba de ez inkább kellemes csalódás legyen számodra ,tehát el ne várd tőle a fiúk ilyenkor menekülnek akkor is ha még tart a kapcsolat ! Drukkolok nektek remélem minden rendben lesz és nagyon boldog leszel!
Üdv
Jaguár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!