Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 éves vagyok és terhes,...

15 éves vagyok és terhes, szüleim nem tudják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 10:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
32%
Egyébként a fogamzásgátlás az egy rettenetesen veszélyes és bonyolult dolog, legalább annyira mint a felvilágosítás (már többen bele is haltak, de legalábbis az a hír járja hogy fájdalmas, ezért mindenesetre a jövőben is kerüld el, minek az?...)
2010. okt. 3. 18:09
 12/68 anonim ***** válasza:
70%
Ne szekáljátok, van elég baja úgyis. Egy életen át hordozni fogja felelőtlenségének terhét, nincs szüksége innen is ejnye-bejnyére. Szerintem ebből az esetből most tanulni fog, hogy jobb az elővigyázatosság...
2010. okt. 3. 18:21
 13/68 anonim ***** válasza:
78%
A letolást szerintem bízd a szülőkre! Nem hiszem, hogy ennek a lánynak most éppen erre van szüksége! Segítséget kért, nem kritikát!
2010. okt. 3. 18:22
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat de ez kijött.
2010. okt. 3. 18:36
 15/68 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, nem kamu sajnos szerintem, mert 2 hónapja jött meg utoljára, tesztet is csináltam és pozitív lett. a barátom azóta elhagyott de nem a terhesség miatt... a szüleimmel való beszélgetést nektek köszönhetően már tervezem, remélem sikerülni fog. és tényleg azt sem tudták még hogy már nem vagyok szűz...
2010. okt. 5. 06:32
 16/68 A kérdező kommentje:

és az első kommentezőnek üzenem hogy soha nem írnék ki ilyet kamuzásból!! igaz hogy felelőtlen voltam, de már megtörtént nem tudok mit csinálni.

egyébként beszéltem a szüleimmel, nagyon nem örültek neki és hosszan leszidtak, de természetesen mindenben segíteni fognak. anyu azt mondta hoy el kell mennünk nőgyógyászhoz hogy mindennel tisztába legyünk. még soha nem voltam nőgyógyásznál és kicsit félek. mit fognak csinálni? anyukám bejöhet velem?

2010. okt. 5. 17:56
 17/68 anonim ***** válasza:
90%

Szia! bemehet veled anyukád,és meg kell mondanod mikor volt meg utóljára aztán meg megvizsgál és vesz mintát a hüvelyed faláról (aminek meg nem mondom most hirtelen mi a neve) :( Valoszínüleg elfog küldeni ultrahangra,és ott megnézik a babádat hogy a méhedbe van-e és hogy minden szabályos sőt szerintem már szívhangot is fognak hallani.

Sok kisert a továbbiakhoz és kitartást!

Nem kell aggodnod,ha volt merszed a szüleid elé állni akkor ezt is végig tudod csinálni!

2010. okt. 6. 09:26
 18/68 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szuper, hogy ilyen remek szüleid vannak, hogy melletted állnak, és segítenek téged, és nem balhéznak...nagy érték.

Kérlek, majd mindenképp írj doki után, hogy mi volt!

Izgulunk érted!

Egy kismami :)

2010. okt. 6. 14:52
 19/68 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted, hogy bevontad a szüleidet. Biztos nagy volt a döbbenet és a balhé, de lényeg, hogy melletted állnak és nem vagy egyedül! Kitartást és fel a fejjel! Bár közhely, hidd el, hogy a felhők felett mindig kék az ég!
2010. okt. 6. 16:48
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök, hogy így alakult =) majd írj hogy mi volt a dokinál ;)

21hetes 16éves

2010. okt. 6. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!