15 éves vagyok és terhes, szüleim nem tudják. Mit tegyek?
és az első kommentezőnek üzenem hogy soha nem írnék ki ilyet kamuzásból!! igaz hogy felelőtlen voltam, de már megtörtént nem tudok mit csinálni.
egyébként beszéltem a szüleimmel, nagyon nem örültek neki és hosszan leszidtak, de természetesen mindenben segíteni fognak. anyu azt mondta hoy el kell mennünk nőgyógyászhoz hogy mindennel tisztába legyünk. még soha nem voltam nőgyógyásznál és kicsit félek. mit fognak csinálni? anyukám bejöhet velem?
Szia! bemehet veled anyukád,és meg kell mondanod mikor volt meg utóljára aztán meg megvizsgál és vesz mintát a hüvelyed faláról (aminek meg nem mondom most hirtelen mi a neve) :( Valoszínüleg elfog küldeni ultrahangra,és ott megnézik a babádat hogy a méhedbe van-e és hogy minden szabályos sőt szerintem már szívhangot is fognak hallani.
Sok kisert a továbbiakhoz és kitartást!
Nem kell aggodnod,ha volt merszed a szüleid elé állni akkor ezt is végig tudod csinálni!
Szia!
Szuper, hogy ilyen remek szüleid vannak, hogy melletted állnak, és segítenek téged, és nem balhéznak...nagy érték.
Kérlek, majd mindenképp írj doki után, hogy mi volt!
Izgulunk érted!
Egy kismami :)
Nagyon örülök, hogy így alakult =) majd írj hogy mi volt a dokinál ;)
21hetes 16éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!