17 éves vagyok, terhes, szüleim tudják és nem engedik, hogy elvetessem. De én undorodom ettől az egésztől! Mit tegyek? (többi lent)
Hát figyelj, szerintem arra a csöpp emberre is gondolj a hasadban!
Én is 17évesen lettem terhes, most fogok szülni, bár én szerettem volna a picit, és mára ő az életem értelme!
Ha szüleid így állnak hozzá, biztosan segíteni fognak.
De ez a TE döntésed, szülői engedély nélkül 18éves kor alatt nem csinálják meg az abortuszt!
Szerintem nem egyértelmű a kérdsed sem,mert nem őszinte!
Írod:Elszakadt a gumi és nem vettük észre...
Ha sperma kerül a hüvelybe,azt minden nő kis idő mulva tudni fogja mert kifolyik ami elhal...
Mindegy,látszik,hogy nem vagy még a szexre sem érett,nemhogy egy gyerekre!
Ilyen hozzá állással neked tényleg nem való gyerek.
Beszélj a szüleiddel,ha látják az észfelfogásodat,biztosan megváltozik a véleményük.
Azért meg ne szülj gyereket,hogy ő otthon maradjon,míg te bulizol,meg pasizol!
Gondolom a végén azért észrevettétek, hogy elszakadt a gumi. Mármint a fiú. 72 órás tablettáról még nem hallottál? Szegény pici gyerek. Az a "na mindegy" a végén jellemez téged rendesen.
Esetleg örökbeadás?
Érdekes, szex után nem vettétek észre hogy el van szakadva, csak miután nem jött meg?
Mért megtartjátok a használt gumit?
Kamu kérdés, és remélem soha nem kerülsz ilyen helyzetbe, már nem miattad hanem egy pici baba miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!