Tippeljetek kisfiú vagy kislány? Most 20 hetes vagyok, az elejétől erős émelygés 1-2 hányás, az édeset nagyon kívántam, mostanába undorodom a hustól. Na milyen nemű a pocaklakom?
Első babád? Tényleg nem bántásként de miért repedt meg a bőröd ennyire? Én 19 hetes vagyok, de egy darab csíkom sincs. Persze,ha második baba, akkor érthető!
Szerintem kislányt vársz!
Én fiút várok és én is kívántam az édeset, de még csak hányingerem sem nagyon volt!
Én émelygéssel, gyakori hányással tarkított terhességgel kislányt várok. Harmadszor, az előző két terhességgel is hasonló tünetek voltak. Szóval szerintem lány.
(Bocs, hogy én is megkérdezem, de hányadik terhesség, hogy ilyen nagyon csíkos a hasad? Nekem a harmadik, de csak egy két csík lett alul az elsővel, a többivel semmi, és nem is látszottak ennyire már pár hónappal a szülés után. Vagy ezek frissek? )
sztem lány. én a fiammal a savanyút,salátákat,zöldségeket,húst kivántam és a hideget. lányommal az édeset és a meleget.
szóval én lányra tippelek. uh-n már tuti látni fogod. még sima uh-n is :) majd ird meg ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!