17 éves vagyok, terhes, szüleim tudják és nem engedik, hogy elvetessem. De én undorodom ettől az egésztől! Mit tegyek? (többi lent)
Ne viccelj, aki egy baba életével így dobálózik, annak nem gyerek, hanem pár atyai pofon való!
De ha párodnak előadod hogy te még pasizni akarsz, biztos változik hozzáállása...Valahogy beszélj szüleiddel, mert ez a gyerek csak szenvedni fog ha megszületik
Szia!
Egy picit sajnálom is a helyzetedet, mert biztosan rossz lehet, hogy a szüleidnek kell ezt eldönteni, pedig ez a te életed,akármennyi idős is vagy.
Ha szakad minden cérna próbáld meg úgy felfogni ezt az egészet, hogy nem kell teljesen lemondanod mindenről.
Egy anyuka élete sem uncsi...szerintem
Lehet még néha lazulni és ha ilyen rendesek a szüleid akkor biztosan vigyáznak majd rá sokat.
És ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy neked nem való a gyerekvállalás.
Nem egy embert tudnék mutatni akinek nem lett volna szabad szülnie.
Amire vágysz még az nem bűn csak fiatalság.0
De gondolj arra is hogy ez a pici magzat nem tehet arról ami történt és természetesen arra is hogy ha ezt most nem vállalod leht hogy többé már nem lehet...:-((
Az uncsim 16 évesen elvetette és nem lehet neki másik, már 30 elmúlt..:-((
Teljesen megértem az érzéseidet. Kétségbe vagy esve. Nekem is volt 17 évesen "balesetem". Szintén kiszakadt az óvszer,de mi észrevettük és időben mentünk tablettáért.
Nyugodj meg kicsit és higgadtan gondold át. Ha a szüleid nem akarnak abortuszt,akkor nem végzik el. Még az is lehet,hogy megváltozik a hozzáállásod,amit most el se tudsz képzelni. Ha ők akarják az unokájukat,akkor biztos fognak róla gondoskodni. Te meg bulizhatsz is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!