17 éves vagyok, terhes, szüleim tudják és nem engedik, hogy elvetessem. De én undorodom ettől az egésztől! Mit tegyek? (többi lent)
Én 21 évesen vetettem el egy babát, életem legnagyobb hibája volt!
Most 26 évesen várom a "másodikat", és most kezdem csak felfogni mit tettem akkor.
Sajnos(?) ebben még a szüleid döntenek majd.
Kedves utolsó! A magzati gondnok a 9 hónapos terhesség alatt képviseli a babát, jogi személy, ügyvéd vagy jogász, akit hivatalból rendel ki a gyámhivatal. Ymiről te beszélsz az a gyermek gyámja az anya és az apa nagykorúságáig, akik valóban a nagyszülők szoktak lenni.
Kedves kérdező, örülök, hogy ennyire érett gondolkodásúvá váltál pár hét alatt! Ne felejtsd el, azért egy baba miatt nem az egész életed adod fel, nem kell lemondanod a szórakozsról. Ráadásul valószínűleg a 9 hónap várakozás alatt sok mindent fogsz átértékelni.
Szép életet és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!
Kedves kérdező!
Immár 27 éves vagy, gyermeked 10 éves. Hogy alakult az életed? Fiú vagy lány lett a pici? Azóta van kis tesó?
Mit javasolsz a hasonló helyzetbe keveredő tiniknek? Mit mondánál így érett fejjel a 10 évvel ezelőtti énednek?
Válaszodat előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!