Miért így állnak hozzá? 18 éves vagyok és nagy valószínüséggel terhes. A szüleim azt akarják, hogy vetessem el.
Szia!
Hát nem értem a szüleidet!Ha te meg akarod tartani,akkor megtartod!Nagykorú vagy,nem kell a beleegyezésük!Nekem is van két lányom,de ha úgyadódna,hogy terhesek lennének,akkor én biztos nem küldeném abortuszra,hanem inkább segitenék nekik,amibe csak tudok!
Tényleg a mai technika nagyon modern,de ez mégiscsak egy komoly beavatkozás,és úgy van,ahogy leirtad!Nekem sok ismerősöm van,akik elvetették a babájukat,anyagi meg egyéb dolgokra hivatkozva,aztán mikor meg akarták a babát,akkor meg nem jött össze vagy csak sok tortúra után!
Végül is a te döntésed!Jó egészséget kivánok nektek!
A szüleidnek meg beletörődést a dolgokba!
Szia!
Ők biztos csak jó takarnak neked. Szerintem aggódnak a jövőd miatt.
Ez viszont csak a te döntésed lehet!!!!
Nagykorú vagy, tehát jogod van a saját akaratodhoz!
Gondold át alaposan, hogy meg tudod e teremteni a babának a szükséges otthont és minden egyebet! A szeretet a legfontosabb, de sajnos manapság másra is szükség van!
Ha te biztos vagy magadban, akkor ne hagyd, hogy lebeszéljenek!
Nincs csodálatosabb dolog, mint anyává válni, de hatalmas felelősség is egyben!!!
A szüleid pedig biztosan nagyon odalesznek a babáért, ha megszületik! Bízz bennük, meglátod megszokják majd a gondolatot!
De azt se felejtsd el, hogy szükséged lesz rájuk is, nagyon fontos, hogy melletted álljanak! Ha lehet, akkor próbálj meg dűlőre jutni velük. Ha látják, hogy elszánt vagy elfogadják majd a döntésed!
Kitartás!
Minden jót!
14 hetes km
Nézd,ha úgy érzed hogy menni fog,akkor tartsd meg.Párodnak mi a véleménye?Bocs,hogy én kérdezek!
Az én véleményem az,ha valakinek rendben van az élete,ilyenen ne is gondolkozzon,hogy megtartsa-e!Ha ennél komplikjáltabb a dolog akkor érdemes elgondolkozni,hogy megmaradjon-e.
Nekem 20 évesen volt egy megszakításom,nem bántam meg így utólag.Most 30 vagyok és próbálkozó!
A mai technika elég megbizható,láttam olyat akinek már 12xvolt!
A szüleid is biztos a javad akarják,és nem a rosszat.
Én annó nem bántam,hogy anyukámra hallgattam!
De ezt mindenki maga érzi!
Lássanak jó példát, hogy szorgalmasan jársz majd orvoshoz, kontrollokra, rendezd az életed úgy, hogy a legkevésbé lehessen belekötni bármibe is. Úgyis, ha nincs más "téma", akkor könnyen lehet ürügyet találni, hogy miért lehet még "korai"...
Ha látják, hogy határozott vagy, kevésbé lehet megingatni. Sajnos egy ideig hagyni kell, hagy mondják! De mindig tarts ki az igazad mellett! És ezt finoman, de határozottan add a tudtukra!
Amitől még megnyugszanak, ha beszélgetésbe elegyedtek, hogy határozott elképzeléseid vannak a jövővel kapcsolatban, de úgy kell tálalni, hogy ... "ha nem sikerül bármely "terved" (munkahely, lakás, párkapcsolat stb.)... akkor van a másik mentőöv.
11:22 vagyok: ha látják, a megszületett kis unoka jó kezekben van (mert miért ne?!), akkor még ők lehetnek a legbüszkébben az unokájukra, s rád...
De akkor sem biztos, hogy megbánják, ami kellemetlenséget okoznak...
Neked kell erősebbnek lenni lelkileg és koncentrálni a saját életedre, majd a babáéra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!