Mennyire visel meg egy 2 éves gyerkőc a korán kelés? Nagy valószínűséggel minden másnap 6-ra kell majd vinnem a bölcsibe.
az én kislányom imádott korán kelni igaz nálunk már reggel 4kor talpon van bölcsiben meg amúgyis alszik délig ki fogja bírni :)
engem jobban megviselt a 4órai felkelés :)
Értem az aggodalmadat! Én is voltam így : ( meg májustól leszek is...
Az a lényeg,hogy minden este időben ágyban legyen.Nekem a nagyobb lányom simán felkellt,pedig nagyon szeret aludni!!!
És nálunk a bölcsiben megnyugtattak hogy még ha nagyon fári akkor amíg a többi gyerkőc nem jön alhat!aztán ebéd után úgy is alszanak.De van ismerősöm is,akinek sajnos még az oviba is korán kell vinnie(már bölcsibe is korán vitte) és a kislány beállt rá!Fel a fejjel!Tudom,hogy nagyon rossz,de a muszály nagy úr! Értük tesszük!
Figyelj, régen a legtöbb gyrek korán kelt és túlélték/tük.
anyukám ahugaimmal 6- kor indult itthonról az oviba.
Én fél7-re fogom vinna bölcsibe, mert f8-rs kell majd járnom dolgozni, egy pozitívum, hogy van kocsink.
Akkor lesz kicsi 2,5 éves.
A fiammal végigcsináltam bölcsit/ovit, szinte minig az elsők között értünk be az oviba.
Csak manapság vann ennyire elkényelmesedve a világ, de azért ma sem mindenki teheti meg, hogy 9-10-re vigye gyereket, vagy n járjon bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!