Jó döntést hozok, ha nem maradok?
Figyelt kérdés
Jelenleg 12. hetes múltam, és dolgozom még. Veszélyeztetett terhes vagyok vérzések miatt, illetve toxémia gyanúval vizsgálnak jelenleg. (Csak ha fontos lenne, hogy mi miatt vagyok veszélyeztetett) Úgy tervezem, idén dolgoznék már csak. Ez vélhetően nem jönne jól a kollégáknak, mert Májusban jön csak vissza a helyemre aki régebben volt itt, és addig valószínű egy emberrel kevesebb lenne. Viszont úgy vagyok vele, hogy vigyázni is szeretnék magamra és a babára, illetve annyira nem is szeretem a munkám, és inkább pihennék, rendezgetném otthon a dolgokat. De a kollégákat szeretem, nem szeretném hogy emiatt haragudjanak rám, mert végül is ha muszáj lenne tudnék maradni, mivel nem erős fizikai munkát végzek, a terhesség valószínű nem akadályozná később sem, hogy dolgozzak. A kérdésem az, ti hogy döntenétek ebben a helyzetben? Foglalkoznátok a kollégákkal, és inkább maradnátok tovább, vagy saját magatok lenne az első és amikor akarjátok abbahagyjátok a munkát? Bocsi, ha kicsit kesze-kusza lett. És köszönöm, ha segítesz a tanácsoddal!2022. okt. 13. 15:52
21/22 A kérdező kommentje:
Update: Amióta tudják, kb hozzám se szólnak, közellenség vagyok. Úgyhogy jól döntöttem, ez már biztos :)
2022. okt. 18. 11:00
22/22 anonim 

válasza:

Látod látod..😃
Ne foglalkozz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!