Mi váltja ki a döntést?
Arra lennék kíváncsi hogy volt e olyan aki azért ment el szülni mert elege lett a munka világából (úgy értem hogy egyébként is szült volna csak később de besokallt)
Idén leszek 28 éves alapvetően egy tevékeny ember vagyok aki szeret dolgozni, most végzek egy szakot még levelezőn. Ebben is dolgozom. Volt már előtte két munkahelyem de valahogy mindig úgy éreztem nem vagyok megbecsülve és hajtottam magam hogy újba kezdjek. Sajnos itt is ugyanúgy elő jönnek ezek a dolgok.
Őszintén szólva kicsit sőt inkább nagyon is belefáradtam a munka világába és nem azzal van a gond hogy dolgozni hangsúlyozom.
Alapvetően szeretnék gyerekeket csak későbbre halasztottuk bár a vőlegényem már most örülne neki.
Megfogalmazodott bennem hogy hagyom az egészet és tényleg elmegyek akkor előbb a tervezettnél szülni. Hátha jót tesz ha egy kicsit új, más ingerek örömök érnek.
Ti mit gondoltok?

Én olyan élettörténetet ismerek, ahol a cég döglődni kezdett, és az egyik női alkalmazott mintegy előremenekülve elment szülni. Közben a cég be is zárt, tehát ő a gyed-gyes alatt ki kellett, hogy találja, mibe fogjon 3 év múlva.
Egyébként nagy szeretettel foglalkozott a gyerekével, ebből semmi gond nem volt.

Szerintem ne emiatt hozd előre a gyerekvállalást. Én hasonló helyzetben voltam, bár én kimondottan utálom a munkahelyemet, a szart is kihajtották belőlem, teljesen kiégtem. Most babát várok és még dolgozom,de szerintem hamarosan táppénzre megyek ( a terhességem alatt csak még több stresszt raktak rám, már teljesen kivagyok).
A babának nagyon örülök, emiatt nem bántam meg hogy előrehoztuk, de most úgy érzem jobb lett volna felmondani, és olyan munkahelyet keresni ahol jól érzem magam. Jó lett volna egy kiegyensúlyozottabb terhesség és nem olyan ahol a munkában kiszívnak belőlem minden energiát és életkedvet. Ha visszamehetnék az időben szerintem pszichológust is keresnék aki segít túllépni a kiégésen és a megbecsülés hiánya miatti depresszión.

Hogy őszinte legyek, ha megbecsülésre vágy, akkor ne a szülésbe menekülj.
Az otthoni munkádat ugyanis senki nwm nézi sz@rba se.
Az mindenkinek természetes h otthon vagy, és egy személyes cseléd, szakács, bébiszitter, ügyintéző stbbi vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!