Ha terhességre kerül a sor és az anyagi körülmények nem megfelelőek, akkor, mi alapján hozzam meg a döntést, h megtartom-e a babát?
Addig védekezz, amíg úgy nem érzed, hogy megfelelő az időpont!
De ne az itteni emberkéket kérdezd, mert itt mindenki azt mondja, hogy csak akkor szülj, ha van hitelmentes házad, hitelmentes autód és legalább kettőtöknek 500 ezer havi keresete. Sok ember szerint ennyi pont elég 1 gyerekhez, de sokak szerint ez is kevés!
Úgyhogy mindig magad hozd meg a döntéseidet, te mit akarsz, mit szeretnél, csak ez a lényeg.
Gyógyszert szedek évek óta és a "baj" így is megtörtént...
Azt hiszem az életben ez a legnehezebb döntés az se jó ha megy és az se ha marad...Nem megerősítésre várok, pusztán egyéni véleményre..Egyenlőre még erről senkivel nem folytattam eszmecserét!
Nézd, nem írtad, milyenek az életkörülmények, a gyerek apja melletted állna -e?
Te dolgozol-e? Szüleid tudnának-e segíteni? Ha van kire támaszkodj akkor tartsd meg. Lehet 2 év múlva sokkal jobbra fordul az életed, akkor meg majd arra gondolsz, milyen jó lett volna megtartani a babát!
Csak te tudod, hogy milyen most a helyzeted, fordulhatsz-e segítségért valakihez, lesz-e változás az életedben a jövőre nézve, persze ezt neked is akarni kell.
Én szeretném a babát! A párommal a kapcsolat bizonytalan..Még nem is tud róla, nem tudom, hogyan mondjam el (napokon belül sor kerül rá)..
Család nincs.. Édesanyám van csak aki rengeteg adósságot halmozott már fel..Ami azt illeti én nem akarom a "páromat" egy gyerekkel megfogni!
A baj az, hogy most kezdtem el nem rég bejelentett munkaviszonyba dolgozni! Pont ma 2 hónapja, hogy be vagyok jelentve! :(
(hiába dolgozom 3helyen abból csak egy bejelentett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!