Mellfeszülés, ami sokkal jobban fájt, mint menses előtt szokott. És egészen a peteéréstől lekezdődött, holott nekem menses előtt csak pár nappal szokott érzékenyebb lenni a mellem.
2013. márc. 11. 07:15
2/11 anonim válasza:
nekem semmi. se extra mellfeszülés, se gyakori vizelési inger, se krémes folyás, semmi amit mindenki keres magán, mikor azt gondolja, talán terhes.
sőt, nekem még a menzi előtti "idegbeteg" viselkedésem is megvolt (ami a magne b6 reklámban is van), s még sírtam is, hogy már megint meg fog jönni a menzi.
aztán nem jött meg :)
6. hétig semmi tünetem, csak megnagyobbodott mellek, de nem feszültek! utána meg jött a hányás, hányinger
14 hkm
2013. márc. 11. 07:31
3/11 anonim válasza:
Az elsőnél semmi de semmi tünet, csak nem jött meg, de utánna sem volt se egy hányinger, semmi!
Másodiknál menses előtt 2 nappal nagyon fájt a mellem, a mell bimbóm, mintha kést szurkáltak volna bele, de csak 1 napig.
Majd nem jött meg, utánna pedig savam volt, puffadtam, reggeltől estig fingottam, csak aludtam volna!
2013. márc. 11. 07:54
4/11 anonim válasza:
mellfeszülés! ja és emlékszem, hogy nagyon fájt a fejem, és volt bennem egy olyan érzés, hogy ne vegyek be fájdalomcsillapítót, majd elmúlik magától. tudat alatt már gondoltam a babára :)
2013. márc. 11. 08:50
5/11 anonim válasza:
Nekem a mensi kimaradása előtt nem nagyon volt tünetem, ha csak nem a fokozott idegesség (könnyen felkaptam a vizet).
2013. márc. 11. 09:53
6/11 frászkarikaborsó válasza:
hüvelybizsergés napközben, váratlanul, minden ok nélkül, többször. Nem tudom hogy amiatt volt-e, mert elég korán éreztem, de se előtte, se azóta soha nem volt ilyenem ok nélkül.
2013. márc. 11. 10:46
7/11 anonim válasza:
Az első és most a második terhességemnél is gyakori büfizés volt az első jel. A mostani (második)terhességem érdekesen kezdődött, tisztára olyan érzésem volt, mintha keményedne a hasam a pupom környékén, másnap csináltam tesztet, és a nemvárt előtt 2-3 nappal már halványan mutatta. ezen kivűl gyakori pisilés, vizes folyás, fájós cicik, émelygés, menziszerű hasfájás, és még csak 5 hetes vagyok!
2013. márc. 11. 11:25
8/11 anonim válasza:
Elsőnél nagyon korai hányinger,hányás. most a másodiknál meg az elviselhetetlen mellfeszülés ami tényleg merőben más volt mint a menszi előtti...túl kemények és érzékenyek lettek a melleim.Főleg oldalt és a mellbimbó környékén volt szúró érzésem.
2013. márc. 11. 11:26
9/11 anonim válasza:
Elsőnél láthatóak lettek az erek a mellemen, másodiknál folyton tejterméket kívántam, a harmadiknál: érzékeny mellek, székrekedés, szédülés, fáradtság, és az arcom kicsit másabb, "bájosabb" lett.
Ezek a nemvárt előtt voltak, utána jött első és harmadik babánál az émelygés, hányinger.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!