Valakinek késői peteérése van akkor még megjöhet egyszer a vérzése?
Nekem nem félidőben volt a petérésem, hanem 1 héttel később!
A menses nem jött meg hétfőn,
Elmentem orvoshoz pénteken, akkor 40mm nyálkahártya volt, mondta ez terhesség, mert felritkulást is látott benne, ahová a baba áhyazódhatott!
Következő héten vissza mentem, akkor már szívhang is volt!
Szerintem nem vagy, nem is voltál terhes, ha ez a kérdésed!
Ha késői peteérésed volt, akkor a menzesz is később fog megjönni, mivel a peteérést kb. 14 nap múlva követi a menzesz, ha nem történik teherbeesés. Ha a 18. napon volt peteérésed, nem szabadott volna megjönnie 2 nap múlva. Nekem általában 28-29 naposak a ciklusaim, de előfordult olyan, hogy csak a 20. nap körül éreztem a peteérést. (Petefészek fájdalom és nyák jelzi nálam.) És akkor csak a 35. napon jött meg a menzeszem.
Szóval szerintem nem valószínű, hogy teherbe estél.
"Úgy van, ahogy az utolsó írja, ha később van a peteérés, később jön a menzesz."
Baromság ezt kategorikusan kijelenteni. Rövidebb luteális fázisról hallottál már? Nekem 30 naposak a ciklusaim, és általábam ovut 11 napra követi a menstruáció. Nem mindenkinél 14 nap az ovu és menstruáció között eltelt idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!