Van itt olyan aki rettentően vágyik újabb terhességre de a körülmények nem adottak ezért még éveket várnia kell?
Igen én!
Azért kell várnunk mert az anyagi helyzetünk a béka segge alatt van!:((( A kislányunk 26hónapos,és mikor ő született volt pénzünk. Most meg a párom jövedelme kevesebb lett,ugye én nem dolgozok,most gyesen vagyok,és a munkahelyemre nem akarnak visszavenni. Illetve nevetségesen lecsökkentették a béremet,a 6órás minimálbérre.
A lakás is kicsi lenne.
Igen!
Azért,mert a törlesztőnk az egekbe ugrott!-köszi viktor...
Mostanában már nagyon ott vagyok, hogy szeretnék még egy babát, de egyelőre kizárt. Egyrészt, mert párom nincs is, másrészt, ha lenne, akkor sem lenne most időszerű, mert egy évem van vissza az egyetemből, így is elég későn kezdtem, nem akarom még tovább húzni, utána meg legalább 2-3 évet dolgozni szeretnék, hiszen már addigra iskolás nagyfiam lesz, mindig is örültem neki, hogy nem gyes/gyed után kell munkát keresnem pici gyerek mellett, hanem addigra már kicsit nagyobb lesz.
Szóval igen, nagyon szeretnék újra babázni, de jelen helyzetben képtelenség lenne. Akkora problémát azért nem csinálok a dologból, ha akár tíz év múlva születik csak kistestvér, akkor is még csak 35 leszek (bár nekem ez most még elég soknak tűnik, azzal sem barátkoztam még meg, hogy már 25 vagyok), na de azért remélem tíz évnek nem kell eltelnie addig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!