Milyen körülmények közé született az első babád?
Saját ház/lakás vagy albérlet? Mindketten dolgoztatok,hány évesek vagytok,mennyi a bevételetek? Félretett pénzetek volt? Házasok vagytok?
Köszönöm :)
Én 29 voltam, a párom 31, mindketten dolgoztunk (stabil és jó jövedelmünk volt/van), 6 éve voltunk együtt, de nem voltunk házasok. Mivel nem terveztünk még babát, de házasságba szerettünk volna szülni, ezért terhesen volt az esküvő.
Albérletben élünk, nem is tervezünk ingatlant venni.
Saját házam van (édesanyámtól örököltem). 20 éves vagyok, 3 hónapos a kisfiam. :) Apukámmal és a tesómmal élek a családi házban. A babám apukája elhagyott minket még mikor terhes voltam. :/ Még tanulok, van némi félretett pénzünk.
És te? Gondolkozol gyermekvállaláson? :)
Saját lakás (hitel van rajta, de szerencsére forint, és még nagyon jó feltételekkel), mindketten dolgozunk, 31 évesek voltunk.
Bőven volt félretett pénzünk, én parás vagyok, ezért amit lehet félreteszek.
Most jön a tesó, most is spórolunk:D
29 éves voltam én akkor még barátom 30
mi nagyon terveztük de nem akartunk házasodni.
albérlet gondolkodtunk hogy vezsünk, de külföld és itt nem úgy mérik a házakat mint otthon. most egy gyönyörü alérletben lakunk, kénylemes tágas, de erre a hitel 2x annyi lenne mintha béreljk, így nem akarunk venni.
félretett pénzünk volt valamennyi, de férjem itteni viszonyok között is jól keres, így egydül is eltud tartani, habár a gyerek elött dolgoztam.
majd össze házasodtunk de akkor már uton volt a tesó, most nagyobb albérletbe akarunk menni csak nehéz ilyen szépet találni.
9 év után (ebből 6 év házasság után) érkezett a lányunk. Mindketten dolgoztunk.
Saját lakásunk volt/van, munkáltatói kölcsönnel (kamatmentes, ezért nagyon jó).
Volt egy kis félretett pénzünk, de az nagyjából elment a babára (minden cuccot meg kellett vennünk, nem kaptunk kölcsön babaholmikat senkitől, plusz a magándoki, szülés stb). Baba mellett megélünk, de nem igazán tudunk spórolni, főleg nem ilyenkor télen a sok-sok fűtésszámla miatt...
Én 27, férjem 29 volt első babánk születésekor.
Kislányunk lassan másfél éves lesz. Tervezett baba volt.
4 éve voltunk együtt, terhesen vett már el. :) Terveztük egyébként a babát.
Van házunk Mo.-n, hitelre vettük, megbántuk. Külföldre költöztünk, itt albérletben élünk, ide született a baba. Mindketten dolgoztunk, bár én nem kaptam juttatásokat, a helyi szabályok szerint nem jár (csak családi pótlék). Félretett pénzünk nem volt. Párom jól keres, még a helyi viszonyokhoz képest is, így nem volt gond az anyagi rész.
27L
Saját családi ház, én 31, párom 32 éves volt akkor, 11 éve voltunk együtt. Bevételünk 150.000-250.000
Mindketten dolgoztunk, félretett pénzünk nem volt.
Most: én 35, párom 36, még mindig nem vagyunk házasok, megszületett a kistesó is, van félretett pénzünk, párom melóhelye stabil, bár sokat van külföldön, az én munkahelyem nem vár majd vissza. Bevételünk: 300.000-700.000 (gondolom sejted, hogy ez nem az én gyedem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!