Lányok, akik 18-21 évesen szültetek, milyen körülmények között éltek?
Figyelt kérdés
Szülőkkel vagy külön? Dolgoztatok előtte? Jó döntés volt? Mennyi a havi bevételetek?
Köszönöm a válaszokat :)
2012. febr. 15. 20:45
1/8 anonim válasza:
Én 20 évesen szültem. Édesanyámmal laktam, suliba jártam. Elvégeztem, majd tervezés nélkül teherbe estem. Igen, jó döntés volt. Csupán a körülményeken változtatnék. Elég nehezen élünk egy keresetből + gyesből albérletben, merthogy külön költöztünk a párommal :) 120-130e körül van a havi bevétel.
2/8 anonim válasza:
20 évesen szültem. Anyósómékkal lakunk, közös udvar, külön ház. Hitel nélkül. Havi bevétel 200.000Ft. Dolgoztam előtte, van érettségim, OKJ-s szakmám is. A világ legjobb döntése volt ez!
3/8 anonim válasza:
22 évesen szültem. Új lakást vettünk, így hitelünk is van. Bevételünk van rendesen, de ebből törlesztjük is a hitelt. De így azt mondom, hogy megérte. Semmi értelme nem lett volna 30 éves korunkig várni, mert a hitel még nem telik le, fiatalabbak pedig nem leszünk. Más lehetőségünk pedig nem volt lakásra, maximum albérlet, ami ugyanannyi lett volna, mint a lakástörlesztés, így pedig a sajátunkat fizetjük nem egy idegenét.
4/8 anonim válasza:
Szia! 20évesen szültem, most 22 vagyok. Becsúszott baba, de ettől függetlenül semmiképp nem merült fel más választás, mindketten meg szerettük volna tartani, ekkor még Anyummal laktunk, de 7 hónapos volt a Manónk amikor külön lakásba költöztünk.Fecskelakás, tehát nincs hitelünk hála, kocsink van, párom elég jól keres, én meg aug30.-án teszteltem pozitívat, és szeptember 5.-én volt egy éve, hogy a dolgoztam. 5 hónapos terhesen hagytam abba a munkát, emellett esti tagozatra jártam/járok, sajnos egy szakmám van csak, de jövőre kezdem a fősulit.Mi elvagyunk a pénzből, bár a karácsony kicsit megingatta a kasszát :D most jöttünk helyre emiatt. Szülői segítségünk nincs, anyósomék hitelesek, anyum albérletben...Szóval így ennyi :)Bocsi, hogy hosszúra sikeredett.
5/8 anonim válasza:
20 éves vagyok, 3 hónapos a kisbabám :) Apámmal, meg a hugommal lakunk együtt(anyukám meghalt) a családi házunkban. (az én és a testvérem nevemen van)Iskolába jártam eddig és most is levelezőn vagyok. Nem vagyunk eleresztve anyagilag, de mindenünk megvan ami kell. :) Becsúszott baba, de nem bántam meg. Ő az életem értelme, imádom!! :)
6/8 anonim válasza:
Ja, és az apuka lelépett. Mióta megszületett a kisfiúnk felénk se néz...:(
7/8 anonim válasza:
20 évesen lettem terhes főiskolásként,egy-két évvel későbbre terveztük,de nem bánjuk,hogy így alakult.Albérletben lakunk ,még a suli ideje alatt,fél év van a suliból,de van egy lakásunk.Férjem a suli mellett dolgozik,én meg apukámnak "dolgozom",besegítek neki,olyan munkát csinálok a gépen amire szüksége van de nincs ideje.Havi 14-150ezerből élünk,kisfiamnak mindene megvan.előtte csak alkalmi munkáim voltak 16 éves korom óta.Nagyon szeretjük a kisfiunk tündéri baba! Már most a azt várom,hogy dolgozzunk 2-3 évet és bevállalhassunk még babát :)
8/8 anonim válasza:
bocsánat lemaradt,hogy a kisfiam 1 hét múlva 10hónapos,én 22 éves vagyok párom 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!