Nálatok tervezetten jött a kisbaba vagy becsúszott? Akiknél becsúszott, hogyan oldottátok meg, hogy felneveljétek a gyermeket? Milyen körülmények voltak adottak?
Nekem véletlen jöttek az ikrek. Most egy évesek de későbbre terveztük őket, amikor már be van fejezve a ház építése mert így jobban kellett sietni hogy minden kész legyen.
Szerencsére nincsenek rossz körülményeink, bár ők már a 3. és 4. babáink. :-)
35.N
Szia!
2 éves kisfiunk tervezett baba volt, de a tesója nem, 14hetes kismama vagyok. Körülményeink normálisak, mindent meg tudunk venni a gyereknek, és magunknak, ami kell vagy amit szeretnénk. Anyunál lakunk, de március-áprilisban költözünk külön.
Becsúszott a baba.
Én egyedül éltem apám házába, a párom még nem élt velem.
Megmertem tartani mert párom akkor jól keresett, meg amúgy sem szívesen mentem volna ab-ra annak ellenére hogy fiatal 18 éves voltam (még nem töltöttem be teljesen).
Természetesen a terhességem alatt össze költöztünk, a lakással nem volt gond maradhattunk apuéban, mert ő nem lakik itt, igazából anno ezt azért nem adta el, hogy majd megöröklöm...
A szüléskor nagy volt a kapkodás.7. hónapban szültem, így még semmink nem volt épp 1-2 ruhánk, az nehéz volt.
Úgy terveztük, pont a szülésem előtti napokba beszéltük hogy lassan szép apránként elkezdhetjük megvenni a kiságyat, babakocsit stb-t.Hát így egyszerre kellet mindent.
3 éves a fiunk.
Ezalatt a 3 év alatt sok minden történt, volt hogy "jól" ment a sorunk, de sajnos olyan is volt hogy sírva hívtam a postát hogy meg jött-e a gyes és azzal sírva mentem az elműbe hogy enyit tudok most fizetni, ne kapcsolják ki a villanyt, mert a pici gyerekre akkor nem tudok fűteni.
De mindent átvészeltünk, és a fiam soha semmiben nem szenvedett hiányt, inkább "nélkülöztem" én vagy a párom.
Mindkettő tervezett volt.
Az első olyannyira, hogy 2 évet vártunk, mire sikerült.
A másodikkal meg úgy voltunk, hogy addig essek teherbe, míg a Gyes le nem jár. Ő váratlanabb meglepetés volt, de mindenképpen tervezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!