Mi a véleményed arról, hogy a betegségeknek MINDIG, minden körülmények között lelki oka van?
Nem hiszem, vagyis nem teljes mértékben.
Lányom egy tök vidám kislány, és állandóan beteg. Most akkor valami lelki bánata lenne? Nem látom rajta...kiegyensúlyozott családnak gondolom magunkat, viszont fogékonyak vagyunk mindenféle betegségekre. Apja is, én is, úgyhogy szerintem nálunk genetikus, nem lelki.
Amúgy nagyobb tragédiákkor nem voltam még betegebb, mint szoktam...pedig akkor voltam sajnos rossz lelkiállapotban, de nem éreztem betegségekkel kapcsolatban mást, mint azelőtt.
Ja, amúgy van olyan, hogy ha lelkileg elhagyod magad, akkor semmire nem figyelsz, az étkezésre sem, a higiéniára sem, a sportra sem, szóval semmire, és így könnyebben megbetegszel.
Ha valaki elkap egy vírust nálunk, akkor szépen tovább is adja, és jó páran el szoktuk kapni, pedig alapvetően nem vagyunk mindig mindannyian ugyanolyan lelki állapotban a családban...
Nekem az ekcémám tuti idegi alapon jön elő, azt hiszem.
De a többi.... Részben értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!