Mi a véleményed arról, hogy a betegségeknek MINDIG, minden körülmények között lelki oka van?
hát akkor az én fiamnak nagy lelki gondjai lehetnek,mert állandóan beteg
szerintem ez hülyeség.néha persze előfordul,de azért,mert ha nincs jól az ember lelkileg,legyengül az immunrendszere,és hamarabb elkap mindenféle nyavalyát.
a fiam a bölcsiben kapja el a vírusokat.nagyon kiegyensúlyozott,vidám,boldog gyerek
szerintem ha lelkileg nem vagy oké akkor sokkal könnyebben elkapsz betegségeket vagy súlyosabb lehet ami éppen van pl nátha torokgyulladás ilyenek -- gondolom az immunrendszer nem működik olyan hatékonyan ha rossz a kedved depis vagy stb...
viszont van olyan ami genetikai alapon van azt nem befolyásolja a lelki állapotom
nem véletlen h a gyerekekhez járnak be bohócok a nevetés a jó kedv tényleg jó hatással van a betegekre gyorsabban jobban gyógyulnak kevésbé fáj
a nevetés endorfint szabadit fel ami fájdalom csökkentő hatással is jár plusz a pulzusszám emelkedés is jótékony sok esetben
Szerintem ez hülyeség. Ha igaz lenne ,akkor az én kislányomnak 10-11 hónaposan iszonyú lelki betegnek kéne lennie.
10 hónaposan kruppos roham, rá 2 hétre asztmatikus hörghurut, rá 2,5 hétre megint kruppos roham.
Egy vidám, örökmozgó, állandóan nevető kistündér, akinek a betegségének a hátterében tuti nem lelki gondok vannak. Hogy mi azt én sem tudom, de rajta vagyunk az ügyön, hogy kiderüljön.
Köszi. Azért kérdeztem, mert most mindenki ezzel jön a környezetemben, és annyira elegem van ebből.
Ugyanis amióta a kislányom ovis, állandóan hazahoz valamit, ami ráadásul végig megy a két kisebben is, majd rajtunk is. Eddig meg soha semmi bajunk nem volt.
Kíváncsi voltam, mennyire elterjedt mostanában ez a nézet, de látom, nemcsak én nem hajtok fejet előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!