Biztosan jó döntést hoznék? Lehet, hogy várandós vagyok és szeretném megtartani a babát. Bővebben lent.
Azért azon el kell gondolkoznotok, hogy míg ti elvetetnétek, más még a 20. lombik után is próbálkozik, s mindent megadna egy ilyen lehetőségért.
Néha ezt olyan igazságtalannak érzem az élettől.
Viszont!!!!! az tényleg fontos, hogy nélkülözés nélkül fel tudjátok nevelni a porontyot, s ha nem álltok rá készen, illetve nincs meg a megfelelő anyagi háttér, segítség, s csak vitát szülne köztetek, majd szétmentek, csonka családban nő fel a pici, az sem a legjobb megoldás. Persze ezek mind lehetőségek, egyszer sem biztos, hogy így is történik.
Itt mérlegelnetek kell. Kérdezzétek meg a párod szüleit is, kérjétek ki a véleményüket.
Azért szurkolok nektek, hogy megoldódjon minden, bárhogy is döntötök! :)
Kezdi elfogadni a szituációt, aranyos egyébként. :)
Viszont a párod szülei, pont azért fognak támogatni, mert ezen már átmentek,s tudják, hogy nekik is sokkal könnyebb lett volna anno, ha kapnak segítséget.
Szia, Kérdező.
Szerintem egy gyermek mindig két ember döntése kell, hogy legyen. Ha te úgy érzed, hogy az idő most jó, akkor őszintén beszéld meg a pároddal, hogy hogyan tervezed gyermek mellett a jövődet, ami persze az ő jövője is. Talán pont meg lesz a diploma is, mire a baba jön, onnan már könnyen találhat a párod is munkát. Annyit viszont ne veszíts szem elől, hogy nem szabad ráerőltetned a döntésed és kérdezd meg, neki mik a félelmei/tervei a babát illetően. Egy csapat vagytok, csapatban mindig könnyebb dolgozni a jövőn :)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Annyit még így hozzáteszek, hogy mióta tudjuk, hogy mi a helyzet, már a kezem is megkérte pár napja, szóval affelől nem aggódom, hogy nem szeret vagy bármi ilyesmi. Viszont a legutóbbi vitánknál nemrég közölte, hogy persze mellettem áll meg minden, de hogy a jövőben már nem biztos hogy szeretne még egy gyereket majd. Itt inkább hagytam, mert az ilyen hirtelen felindulásból mondott dolgait egyszerűen már nem tudom komolyan venni... Szóval most türelmesen várok, hogy feldolgozza ezt az egész helyzetet. :D
😃Végre nem egy tipikus gyakoris, "védekezés mellett" lettem terhes hülye pi..a, aki anya nyakán él és szr a kapcsolata!
Neked nem is kell itt kérdezed, mert ezt még fogjátok tudni beszélni, és oldani! De gondolom egy kis biztatásra vágysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!