Minimanó várandós csomaghoz hogy lehet interneten hozzá jutni?
Csak a csoporton keresztül lehet.
A kiskönyved azon része ahol a várható szülés ideje van, legyen kitöltve, orvos által pecsételve és aláírva. Ez majd fog kelleni hozzá.
2 hónapja kaptam meg, 990 ft volt a szállítás.
Szerintem nem nagy durranás a tartalma.
Szórólapok, termék minták, gagyi cumis üveg.
A mamos cumi és a tej tároló zacsi volt az egyetlen ami nekem jól jött.
Nemrég vettem át az enyémet. Íme a tartalma:
Egy termékleírás nélküli Sterifeed tejtároló "üveg" volt benne cumirész nélkül csak tetővel, egy MAM cumi, tejtároló zacskó, egy pár termékminta és egy rakás szórólap. Meg egy mini plüss képkeret, amit semmire sem tudsz majd használni.
Én is inkább a MAM cuminak örültem. Magyar oldalon semmilyen infót nem találtam a Sterifeedről, ok hogy nem okozott különösebb gondot elolvasni az angol nyelvű honlapot, de sokan vannak, akiknek meg igen. Rájuk is gondolhatnának. (Az ő kedvükért, hátha valakinek hasznos: sterilizálható, fagyasztóba tehető, és Standard európai mérettel rendelkezik, tehát elvileg a hasonló méretezésű mellszívók és cumis tartozékokkal összepasszol. Újrahasznosítható és el is dobható, nem okoz terhelést a környezetre nézve. Flatál, BPA és BPS mentes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!