En a pomoboxost a babamamas es a dm-est valtottam ki eddig.
Az elso valaszolo linkje kb egyenlo a nullaval mert nem azok vannak a csomagban es nem olyan sok, hely fuggo ugyhogy egxaltalan nem az van benne amiket irnak.
Nekem a promobox es a babamamas 90%a prospektus volt, volt benne termekminta kremekrol olajrol,kiskanal es eteto kendo de ennyi. A dm-es volt tartalmasabb abban legalabb cumi is volt es tobb termekminta. Egy csoportban sok kismamanak cumisuveg is volt de sok helyen nincs. Valtozo nagyon
Nativitas, DM, Promobox, Welcome baby, Mini Manó
Van DM, én is múlt hónapban váltottam ki. De elég változó. A regisztrációnál azt írja, hogy MAM cumit adnak. Vannak, akik tényleg csak ennyit kaptak, míg mások teljes csomagot. Mi is csomagot kaptunk. Nem tudom, mitől függ.
A promobox és a baba mama ugyanaz. A baba mama appon kapsz kódot és azt úgy hívják promobox csomag :)
Van valami helló baby csomag vagy mi. Az 2 cumi és pár tajekoztato
Dmes és szules után a kórházban is adnak egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!