6hetes várandós vagyok. Kb 3/4 órája nagyon erősen görcsöl a méhem megállás nélkül. Olyan érzés, mintha most akarna megjönni. Ez normális?
Neha nekem is voltak es vannak a mai napig de nem erosek es el is multak. Ha holnap reggelig nem mulik akkor menj orvoshoz. Ha elmulik de visszajon aztan megint elmulik akkor emlitsd meg az orvosodnak.
Amig nem verzel addig nem kell nagyon aggodni sztem, sot nekem 2 x verzesem is volt az elso trimeszterben es nem lett semmi baj.
Magneziumot szedsz? Az sokat segit
Szintén 6hetes vagyok, magne b6 vagy magnerot.
Nekem ezt javasolta a doki, de természetes ha azt a megjön érzést tapasztaljuk hisz a szervezetünk nagy változásokon megy végbe.
Dokim ezt mondta :-)
Igen szedj kulon magneziumot, a magnerot a legjobb en azt javaslom.
Enyhiti a gorcsoket meg majd a mehszalagok nyulasa miatti huzo fajdalmat. Illetve koraterhessegnel a nagyon eros gorcs kilokheti a babat de ezt en is csak ugy hallottam nem tudom mennyi igazsag lehet benne.
Mindenkepp vegyel magneziumot jot fog tenni:)
ez ilyenkor még lehet nagyon kettős dolog...vagy normális vagy nem 😯
az első gyerekemnél nagyon görcsöltem és pecsételtem, emiatt nem is gondoltam terhességre... azóta már 3 éves 😊
jelenleg 30 hetes vagyok a tesóval, vele már nem görcsöltem semennyire
legyél pozitív! minden rendben lesz
Hat en is 6 hetes vagyok. Nekem egyáltalán nincsen ilyen jellegű tunetem !
NÉHA ENYHE szurkalasok, huzodasok.... de görcs nincs pláne nem erős görcs ! Hat nem tudom hogy mennyire normális hogy ennyire erős görcs van , talán érdemes lenne dokinak megemlíteni !
Továbbá szedjél magneziumot napi 3X2-t ! És ha lehet pihenj , ne cipelj !
Voltál már dokinal ? Ha nem szerintem ejtsd meg a jovoheten .... ha igen akkor viszont hívd fel és kérj tanácsot , említsd meg neki ! És mond hogy tartós , tehát nem igen akar múlni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!