19 hetes terhessegnel lehet rontgenezni?
Ha nem muszáj nem csinálnak röntgent.
Lehet csak zúzódás, vagy bokaszalag sérülés, de ezt majd a doki eldönti!
Pihentesd, ha van bokaszorítód rögzítsd, jeges borogatással hűtheted, vagy ha van otthon valami izomlazító krémed, azzal is enyhítheted a fájdalmat, amíg eljutsz az orvoshoz.
A röntgen besugárzás amit életed során kapsz 100 év alatt sem feleződik, ergo minden összeadódik a szervezetedben, azok is amiket korábban kaptál és amiket még kapni fogsz. Ergo ez nem ürül ki amúgy sem, ami benned van, azt most is nyeli a babád.
Nyilván nem szerencsés terhesség alatt a röntgenezés, de ha muszáj akkor muszáj. És a te esetedben még csak nem is a hasad környékét érné a sugárzás, hanem a lábadat, a baba meg jól meg tud bújni az ólomköpeny alatt.
Ettől függetlenül beszéld meg a dokiddal, hisz ez nem életveszély és jó eséllyel inkább csak lágyrész sérülésed van, amit ultrahanggal is lehet vizsgálni.
Szóval emiatt ne szenvedj otthon, menj bátran dokihoz csak szólj, hogy terhes vagy, mert akkor annak megfelelően utal tovább.
Nem értem, hogy miért letztem nullara lepontozva. Nekem tenyleg nem csinakt semmilyen röntgent a fogorvos. Es El lett halasztva a kezelesem is, AZ esedékes badando erzestelenito injekciok miatt. Pedig jobb lett volna ha megcsinaljak, legalabb túl letztem volna rajt. Így az utazas ara, és a hotel Ara is eluszitt, hala nekik, mert nem vallaltak el, terhesen.
De ezért koszonetkeoo en is lepontoztam Minden kit.
Jo ejszakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!