Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessegnel gyakori folyas?

Terhessegnel gyakori folyas?

Figyelt kérdés
Most vagyok 25+5 hetes es nehany napja eleg sok folyasom van napi szinten, kb 2x annyi mint eddig. Az allaga ugyan olyan,szine is es nem darabos nem budos, ugyanolyan mint maskor csak valamivel tobb. Ez szerintetek normalis es a terhesseg velejaroja vagy inkabb nezessem meg? Nem faj nem viszket nem eg. Semmi tunete csak tobb van. Koszonom a valaszokat elore is

2019. febr. 4. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg a terhesség előrehaladtával változhat a mennyisége (többnyire nő). Nekem is van valamennyi,ha egyéb észrevétel nincs, én ezzel külön nem rohannék sehová,max legközelebb megemlíted. A terhességi folyás elsősorban hormonális eredetű és normális.
2019. febr. 4. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen persze rudom hogy mindenkepp van folyas es ez a normalis, de most azert furcsa volt hogy tobb jott a napokban. Szerencsere mas tunetek vagy kellemetlensegek nincsenek. Akkor majd a kovetkezo vizsgalaton rakerdezek hogy nem-e gond, bar akkor nemhiszem :)
2019. febr. 4. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
25. hét elején vagyok, és nekem végig olyan volt, hogy néhanapján "dőlt belőlem" ha fogalmazhatok így, már néha megijedtem, nehogy a magzatvíz legyen...aztán napokig semmi, még cseppek sem...aztán megint jön egy "folyós" nap, aztán napokig semmi... Megemlítettem a dokinak, azt mondta nincs semmi bajom, ez ilyenkor szokott változó lenni.. Szerintem egyelőre még ne izgulj, de figyelgesd magad.
2019. febr. 4. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt végig mindkét terhességemnél. Az utolsó hetekben már nagyon sok, azt mondta a doki hogy normális.
2019. febr. 5. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszaitokat. Igen vannak napok mikor kevesebb aztan csak jon es jon, de valtozo. Akkor gondolom ha nincs szag es furcsa allag akkor normalis rendben akkor
2019. febr. 5. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, szagtalan, nem viszket, nem ég, nincs semmilyen panaszom ezzel kapcsolatban. Mindenhonnan azt hallom, hogy terhesség során ez természetes... A nőgyógyászom mégsem tarthatja túl normálisnak, mert folyton átöblít valamivel és hüvelytabletta kúrákat kell tartanom...Tenyésztés vagy ilyesmi sosem volt. Ártani nem ártott semmit, de kicsit sokba kerül ez a szélmalomharc, mert igazából nem szűnt meg a probléma...:(
2019. febr. 5. 11:41
 7/7 A kérdező kommentje:
En felhivtam a nogyogyaszomat mert szerencsere jo ismerosom is, aztmondta normalis amig nincs kellemetlen szaga es az allaga nem darabos vagy csomokas, de mondta hogy ha nagyon zavar vagy valtozik akkor majd felir valamit
2019. febr. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!