Gyakori szédülés, szapora szívverés második terhességnél. Tapasztaltatok hasonlót?
Ez vagyok én, és szintén a sparban történt, csak én egyedül menekültem :):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
nálam is fiús terhesség volt. eleve alacsony vérnyomás és egy ehhez a terhesség során társuló frontérzékenység volt a ludas. uazok voltak a tüneteim, mint neked. a dokim azt mondta, mérjem a vérnyomásom és a napi 1 kávét emeljem kettőre, ha túl alacsony. volt még pár hasonló rosszullét a kérdés feltevése után is, de akkor már nem ijesztett annyira, mert tudtam, h nincs nagy baj. akárhol ér is utol, menekülj az árnyékba és ülj le.
Köszönöm a válaszod, megnyugtató, hogy ez nem egyedi eset. Kávézni én egyáltalán nem kávézom, mert alap esetben (baba nélkül) hajlamos vagyok a magas vérnyomàsra. Plusz őrülten frontérzékeny. Ez az első gyerkőccel teljesen elmúlt. Míg a pocakban volt, egyetlen egyszer sem fájt a fejem. Persze rögtön szülés után 3 napig folyamatosan...:))
Viszont ezzel a babával folyamatosan nagyon alacsony a vérnyomásom és rengeteget fáj a fejem...
Jó volt ez a múlt heti hidegfront is....:))
Tényleg minden terhesség más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!