Mennyire gyakori hogy 1. terhességnél hatalmas lesz a pocak? Van akinek nem lett olyan nagy?
Nézegettem képeket és a legtöbbön majdnem mind óriási hasuk volt a 9 hónapos kismamáknak.
Ha 3 hónaposan még nem látszik (de uh-on minden rendben van a méretével) akkor lehet még attól a későbbiekben nagy pocak?
Kinek milyen volt 9 hónaposan, megfelelt az átlagnak az 1. vagy kisebb/nagyobb volt?
Az első gyerkőccel hatalmas hasam volt. 16hetesen mindenórás hasam volt, csak a vak nem vette észre a másállapotom.
A második terhességnél meg már jóval túl voltam a félidőn(novembert írtunk, januárban szültem) és akkor kezdett el nőni a hasam, a végére bújócskázott a fiam a hasam alatt:)
Nekem még 41 hetesen is max. akkora volt a hasam, mint másnak 6 hónaposan szerencsére.
Nem is zavart sosem a mozgásban, végig fitt maradtam.
Bár én magas vagyok széles csípővel, gondolom volt elég hely bent :)
Nekem még csak egy gyerekem van, így nem tudok viszonyítani, hogy mekkora volt az első, a többihez képest, de nekem iszonyatosan nagy hasam volt végig. Már 11 hetesen egyértelműen látszódott, hogy kismama vagyok, a 18 hetes uh-ra mikor mentem, azt hitték, hogy már 26 hetes vagyok, a 7. hónapban akkora hasam volt, mint a rokonságban más kismamáknak, akik már a 9. hónapban voltak. Mondjuk elég nagy babám is lett, 4 kg-os.
De több kismama is volt a környezetemben, voltak, akinek abszolút nem volt olyan nagy hasuk első babával.
Ez függ szerintem a baba méreteitől és a kismama alkati adottságaitól is, hogy mekkora pocakja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!