Normális a hatalmas pocak a 17. héten? Aggódom!
Sziasztok!
Eddig két császárom volt, most várom a 3.picúrt.
Az elején napi 5-6liter vizet képes voltam meginni. Viszont fogytam 8kg-ot, de a pocakom hatalmas. A kicsikkel kb. a 6-7.hónapban volt ekkora. Lassan a kismamanacijaim kicsik rám.
Ami aggaszt, hogy a környezetemben mindenki megjegyezte, hogy ú...ten, mekkora. A védőnő is csak hűledezett.
17.hetes vagyok. Az AFP 16.-án lesz meg, utána UH és doki.
Volt valaki így? Hogy óriási pocakja volt. Hogy bírta a végéig?
Van valami, ami miatt aggódnom kellene, vagy ez teljesen normális?
Azért van, mert 3. baba..meg genetika..barátnőm ugyanígy van, akkora a hasa mint egy 18 hónapos terhesé kb:D
Nem kell izgulni, ez van, örülj,hogy kitűnsz ezzel:D, Csak a naci legyen elég:D
Szerintem nézesd meg a cukrod! A nagy folyadékigény és a fogyás miatt gondolom. A babád méretei nem nagyobbak az átlagnál?
Én is remélem, hogy nincs gond és tényleg csak annyi van a háttérben, hogy 3. baba, de az oroszlán nem alszik.
Ugorj be egy nagyobb patikába - akár ott is megnézik.
Szia!
Én is a 3.-at várom,szintén császáros volt az előző kettő,és szintén bruti mekkora már a hasam,pedig csak 15 hetes vagyok.A kórház várójában a múltkor megkérdezte egy kismama,hogy hány napom van még hátra?? :D Mondom neki,van még egy pár..Május végéig! :D Az meg lehalt,és kérdezte hogy nem tán ikrek? Nem,egy van...mérete is átlagos,magzatvizem is jó,hízni sem híztam még,lement 3 kiló. Alkati kérdés...genetika...
Szóval nem vagy egyedül,és NEM KELL FÉLNI!SEMMI BAJ NINCSEN! :)
Minden jót Nektek!
Sziasztok!
Köszönöm, hogy megnyugtattatok!
A cukrom most nem magas, 4,9. A doki szerint teljesen normális.
A két csajszim 4850-el és 4100-al született, lehet, hogy az öcsike túltesz rajtuk.
Jó egszséget kívánok én is mindenkinek és sok boldogságot a picikhez! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!