18 hetes terhességnél milyen gyakori a méhkeményedés? Van akinek hasonló korban már jelentkeztek a tünetek?
Szedj 3x2 Magne B6-ot, a haskeményedés normális, segíti a méhet az oxigén, és a vérellátásban. Ha csak a hasad egy részét érzed keménynek azt inkább feszülésnek mondják, mint keményedésnek, keményedésnél az egész has kő kemény lesz.
Említsd mindenképp az orvosnak, és pihenj nagyon sokat!
Első vagyok.
20.hét környékén kezdett el nekem is keményedni a hasam, doki azt mondta, hogy a keményedésektől nyílik a méhszáj, de ne aggódj, ezért vizsgálnak többször, és ha mondod, hogy mi a panasz még inkább oda figyelnek, van aki nyitott méhszájjal hordja ki a terhességet és a kiírt időpontban szül.
Sokat keményedek én is, bár én már a végefelé járok, 31.héten C2100-at mértek, visszahívott kontrollra a 33.hétre még mindig 2100 volt, legközelebb a 35.héten megyek, és onnantól pedig már úgyis hetente kell mennem CTG-re.
21 hetes vagyok, nekem is gyakran keményedik a hasam, kb 16 hetesen kezdte. Nálam ez sajnos normális, át előzi babával is volt, gyakran lépni is alig tudtam, olyan erős volt a görcs kb félidőtől. Időre született, nem volt baj.
Sok magnézium, pihenés. Mást nem tudsz tenni. Szólj a dokinak róla, hogy nézzen mindig méhszájat.
Nem lesz semmi baj, de vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!