Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újabban viszket a bal mellem...

Peppuh kérdése:

Újabban viszket a bal mellem a mellbimbómnál és nemtudom mitől lehet. Már néha annyira megdörzsöltem hogy fájt . Ki is száradt mert mintha sebes lenne. Valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
12.-én megjött 3napot késett. 17.-én elmúlt..utána következő napon pecsételtem picit és az utána következő napon is.azóta megszünt a pecsételés! Menzesz ideje alatt nem viszketett a mellbimbóm..3napja kb elkezdett jobban és nem bírom már..elvileg 22.én kezdődött a termékeny naptáram szerint az ovuu..megjön érzésem van 1hete..bal oldalt a petefészek környékén érzem az enyhe tompa feszülő érzést..nő folyásom van azon kívül nem igazán volt más szokatlan dolog amit észre vettem.. szerintetek? Tapasztaltabb emberek véleményét szeretném kérni! Lehetséges?
2016. okt. 28. 22:09
 1/3 A kérdező kommentje:
*bő folyásom van*
2016. okt. 28. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Kend kókzszolajjal. Hideg időben nekem is kiszárad.. Van aki érzékeny az idő változásra. Ez nem Terhességi tünet hogy viszket meg kiszárad
2016. okt. 29. 05:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Kókuszolajjal *
2016. okt. 29. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!