Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik a névválasztásban...

Kismamik a névválasztásban kellene döntést hoznom!?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a Koppány, de az apja hallani sem akar róla. Neki a Farkas tetszik. Viszont a nagymami el kezdett sztrájkolni, hogy ilyen neveket nem lehet adni szegény gyereknek. Ő szeretné ha Lőrinc lenne. Esetleg ha engedek apukának, akkor a Koppány Farkas? Nem tudok dönteni.
2011. okt. 13. 07:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
A nagymamának van igaza. A Koppány és a Fárkas külön-külön is rossz,de együtt?
2011. okt. 13. 07:49
 2/21 anonim ***** válasza:
44%
Először is: nem a nagymama nevezi el, hanem ti. És ezek közül a nevek közül a legrosszabb a Lőrinc. Akkor már legyen Koppány Farkas.
2011. okt. 13. 07:55
 3/21 anonim ***** válasza:
72%

Egyetértek azzal,hogy nem a nagymama dolga nevet adni a gyermeknek. Nektek kell dönteni, és a leges legfontosabb,azt tartsátok szem előtt, hoyg ennek a gyermeknek és majdan felnőttnek ezzel a névvel kell majd együtt élni élete végéig.

Idáig tartott a "hivatalos" része a válaszomnak.

Most jön a nevek véleményezése: mind a kettő általatok választott név borzalmas szerintem, gyermekként is, de a legszörnyűbb a Farkas. Nem elég hogy csúnya név, de 100% garantált szegénykének a csúfolás az óvodában és iskolában. Tényleg ezt akarjátok?

Nekem a nagymama által választott név tetszik a legjobban.

Minden jót!

2011. okt. 13. 08:01
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Úgy látom itt is nagyon vegyesek a vélemények, mint itthon. :)Olvastuk a válaszokat apukával, rám nézett és azt mondta "Legyen Balázs!" Én pedig. "Legyen." Így senkinek nincs igaza, de egyszerű és szép név. :D
2011. okt. 13. 08:07
 5/21 anonim ***** válasza:
77%

De jól döntöttetek!

Megmondom őszintén, én megértem a nagymamát, mert szegény csak próbált tenni valamit, hogy ne ilyen neveket adjatok!

Ne haragudjatok, de a Farkas név borzasztó, a Koppány nálam még elmegy, sőt a Lőrinc is, de nem igazán tetszik.

A Balázs viszont nagyon szép név, ha lesz még egy fiam, esélyes, hogy ez lesz a neve! Jól választottatok! Gratulálok a babához!

2011. okt. 13. 08:18
 6/21 anonim ***** válasza:
49%

Én a koppányra szavazok!:) van ilyen nevű ismerősöm és nem csúfolta senki. A Farkas és a Lőrinc nem tetszik. Ne a nagymama adjon a gyereknek nevet...Konkrétan a Balázs sem tetszik de hasonló nevek közül lehet még választani.

kedvenceim néhány ötletként: Dominik, Noel, Ákos, Zalán

2011. okt. 13. 08:22
 7/21 anonim ***** válasza:

08:01 vagyok.

Így ismeretlenül is mondom,hogy szerintem letetek egyik legjobb döntését hoztátok meg!

Sok boldogságot a családnak!

2011. okt. 13. 08:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat és a jókívánságokat is. :D A nagymami az anyósom, nem követelőzik csak tanácsol. Imádnivaló tündérpofa amúgy.
2011. okt. 13. 08:31
 9/21 anonim ***** válasza:

Balázs akkor már:)

nekem a Koppány és a Farkas borzasztóan hangzik, akkor már tényleg a Lőrinc:)

látod, izlések és pofonok, mindenki mást mondd:)))

a végső döntés ugyis a tiétek:)

2011. okt. 13. 08:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is kalapban volt a Koppány és végül Balázsunk lett :)))

A Farkas meg a Lőrinc szörnyűűűűűűűűűű ne hari :((

2011. okt. 13. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!