Kismamik a névválasztásban kellene döntést hoznom!?
Egyetértek azzal,hogy nem a nagymama dolga nevet adni a gyermeknek. Nektek kell dönteni, és a leges legfontosabb,azt tartsátok szem előtt, hoyg ennek a gyermeknek és majdan felnőttnek ezzel a névvel kell majd együtt élni élete végéig.
Idáig tartott a "hivatalos" része a válaszomnak.
Most jön a nevek véleményezése: mind a kettő általatok választott név borzalmas szerintem, gyermekként is, de a legszörnyűbb a Farkas. Nem elég hogy csúnya név, de 100% garantált szegénykének a csúfolás az óvodában és iskolában. Tényleg ezt akarjátok?
Nekem a nagymama által választott név tetszik a legjobban.
Minden jót!
De jól döntöttetek!
Megmondom őszintén, én megértem a nagymamát, mert szegény csak próbált tenni valamit, hogy ne ilyen neveket adjatok!
Ne haragudjatok, de a Farkas név borzasztó, a Koppány nálam még elmegy, sőt a Lőrinc is, de nem igazán tetszik.
A Balázs viszont nagyon szép név, ha lesz még egy fiam, esélyes, hogy ez lesz a neve! Jól választottatok! Gratulálok a babához!
Én a koppányra szavazok!:) van ilyen nevű ismerősöm és nem csúfolta senki. A Farkas és a Lőrinc nem tetszik. Ne a nagymama adjon a gyereknek nevet...Konkrétan a Balázs sem tetszik de hasonló nevek közül lehet még választani.
kedvenceim néhány ötletként: Dominik, Noel, Ákos, Zalán
08:01 vagyok.
Így ismeretlenül is mondom,hogy szerintem letetek egyik legjobb döntését hoztátok meg!
Sok boldogságot a családnak!
Balázs akkor már:)
nekem a Koppány és a Farkas borzasztóan hangzik, akkor már tényleg a Lőrinc:)
látod, izlések és pofonok, mindenki mást mondd:)))
a végső döntés ugyis a tiétek:)
Nekünk is kalapban volt a Koppány és végül Balázsunk lett :)))
A Farkas meg a Lőrinc szörnyűűűűűűűűűű ne hari :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!