Pár hetes kismamik, nektek is nehezetekre esik reggelente korán felkelni a munkába?
Szia!
7 hetes vagyok, kb.12 órákat alszom. Reggel nehezen kelek, este meg már 8-kor alszom.
En ugyan mar nem vagyok kismama, de igen, mindket terhesseg alatt alomkoros voltam az elso 3 honapban. De nagyon durvan.
Es en fel 5-kor keltem minden reggel, 6-ra jartam dolgozni. Delutan 4-5 kozott ertem haza es kb egybol lefekudtem, aludtam 7-ig, utana vacsoraztam, megfoztem masnapra, kozben zuhanyoztam es ismet mentem aludni.
A masodik babat varva volt olyan, hogy otthon vartam a futart egesz nap izgatottan, nem hallgattunk zenet a nagyobbik gyerekkel, nem neztunk tv-t, egesz nap a csengot lestem. A gyerekkel jatszottam a szonyegen ulve, nekitamaszkodtam egyszer az agynak es ugy bealudtam ulve, kisautoval a kezemben. Mint akit kiutottek. Mondjuk kb 10-15 perc mulva a gyerek ebresztett, mert megunta egyedul a jatekot. Kineztem a postaladahoz es ott vart az ertesito a futartol. Persze pont abban a tiz percben jott a futar, gyanitom csengetett is, de en az egeszet ataludtam.
Pedig en alapban nem vagyok jo alvo, maximum napi 5-6 ora es hajnali 5-kor vidaman pattanok ki az agybol akkor is, ha nem kell mennem sehova.
Nekem az első pár hét nem volt megterhelő (bár én iskolba mentem, nem dolgozni). Most így a végefele nagyon nehéz a koránkelés és minden reggel sírva fakadok, hogy nem bírom tovább :(
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!