Milyen döntést hozot akinek nagyon rossz lett a (kombinált, integrált, négyes tesztje)?
Pontosan mi az eredmény?
De úgy tudom, biztosat csak magzatvíz mintavétel vagy korionboholy biopszia tud mondani.
Szia, nekem 1:110 lett a kombinált eredménye és mivel nem vagyok már fiatal (35) kértem a biopsziát.
Minden rendben van, semmi baja a babának. Talán az eredményre való 1,5 hét várakozás viselt meg lelkileg, nehogy valami legyen kis tökmaggal.
Úgy voltam vele, h inkább 1,5 hét idegeskedés, mint végig a terhesség alatt, ezért döntöttem a biopszia mellett.
1:150 hez volt az eredményem.36 éves vagyok.gondolkodás nélkül kértem idöpontot a magzatvizvizsgálatra.
Hál istenek nincs semmi gond.3 hetet vártam az eredményre.szerintem ha 1:300 alatt van és 30 év felett vagy menj el te is.nem fáj ,3 napig pihiztem utánna és nem volt semmi problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!