Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mernétek babát vállalni?

Mernétek babát vállalni?

Figyelt kérdés
250 ezret keresek, 2 éve dolgozom van saját ingatlanom, kocsim nincs,es egyedül vállalnám a picit. 23 vagyok. Ti 1-2 éven belül vállalnátok?
2022. szept. 4. 14:28
 181/199 anonim ***** válasza:
73%
Nem minden bölcsi ilyen toleráns,ahogy oviból is hazaküldik néha kamu betegséggel ha nincs kedvük hozzá vagy ha rájönnek hogy nem dolgozol akkor vidd már haza ebéd után...
2022. szept. 7. 20:54
 182/199 anonim ***** válasza:
73%

"de hiszek abban hogy ha lesz párom, elfogad gyerekkel is"

Nem akarlak megbántani, tették már itt elegen... De a személyiséged, felfogásod alapból egy akkora teherrel fog járni BÁRKINEK, ami bőven elég lesz nekik. Nem hiszem, hogy kell oda még egy zabigyerek is, aki nehezíti a körülményeket.

"A bölcsi pint arra van, hogy ott legyen a gyerek egész nap. Nekem 8-5ig bent van a gyerek."

Akkor minek szülted, már ne is haragudj?

1-1,5 éves korától már ott van 8-tól 5-ig, óvodában gondolom ugyanez lesz a helyzet... Viszed nyitáskor oda, hozod onnan záráskor. Iskolásként ott fog ülni az összes ügyeletben, táborban. 16 évesen gondolom meg húzhat dolgozni, hiszen keresse meg a szép cipőre valót ő maga...

2022. szept. 7. 21:15
 183/199 anonim ***** válasza:
22%
Aki nem becsüli le magát, az nem ül otthon karba tett kézzel a férje pénzen, és vakarja, hanem dolgozni megy. 2 éves korában ment bolcsibe, és nem előbb. A gyereknek is kell a társaság, alig várja hogy menjen a bölcsibe. Hétvégén nem érti, miért nem mehet a barátaihoz. Szereti a társaságot, nem egy kis elkényeztetett hiszti király. A többi is bölcsis volt 2 éves kortól, pedig akkor még velünk volt az apjuk. Nekem is kell a munkahely, a felnőtt társaság, a gyereknek meg a gyerek társaság. Az életre kell nevelni, nem anyámasszony katonájának, hogy sírva fakadjon még a saját nagyanyjától is. Ez über gáz!
2022. szept. 7. 21:39
 184/199 anonim ***** válasza:
74%

Megint csak általánosítasz...

Nem lesz anyámasszony katonája az a gyerek, akit nem b.sznak be 2 évesek majd' 10 órára a bölcsibe. Ahogy "elkényeztetett hiszti király" sem lesz abból a gyerekből, aki nem egy közösségi ember és inkább eljátszik, színez egyedül a gyerektársaság helyett.

Leírtam már, hogy többet keresek a férjemnél. De ehhez nem kell a gyereket zárásig a bölcsiben, oviban hagynom. :)

Azon pedig elgondolkoznék a helyedben, hogy milyen anya is lehetek, ha a gyerekem még hétvégén is inkább lenne a barátaival, mint a családjával!

2022. szept. 7. 22:07
 185/199 anonim ***** válasza:
15%

Okoskodj csak, nem leszel az! Én örülök neki, hogy vinnyogás helyett szeret a barátaival játszani! Egy 2 éves meg baromira nem rajzolgat otthon egyedül, ebből is látszik, hogy közelről még nem láttál gyereket. A bölcsi nyitvatartása 6-tól 6-ig van, tehát baromira nem egész nap van ott, és nem nyitástól zárásáig! Nem leszel szuper anyuci azért, hogy pátyolgatod a nem lévő gyerekedet 0-24-ben, és játszod a mártírt meg a tökéletes anyát. A gyári munkások gyerekei anno szerinted hol voltak? Felnőttek, és az előző generációk nagy része azért nem ilyen kis nyafka életképtelen, mint a mostani agyontutujgatott gyerekek. Mert a legtöbb sajnos ilyen. Mindentől elbőgik magukat még iskolába is.

Hogy keresel többet mint a férjed? Napi 2 óra munkával? Ha meg 8-at dolgozok, de a te állítólagos gyereked alig van bölcsiben vagy oviban, akkor ki is van vele? Sántít a sztori nem is kicsit 🤣🤣🤣

2022. szept. 7. 22:32
 186/199 anonim ***** válasza:
68%
Nem gyári munkás vagyok, mint te. Úgy. :)
2022. szept. 8. 08:17
 187/199 anonim ***** válasza:
73%

185.

Inkább te nem láttál gyereket, 2 éves gyerekek eljátszanak egymás mellett, de nem egymással. Igen, van akinek szükséges rossz munka miatt a bölcsi, de ne állítsd be úgy, mintha a gyereknek lenne olyan marha jó 8-5-ig ott lenni.

2022. szept. 8. 08:20
 188/199 anonim ***** válasza:
72%
Lehet az alma, meg banándiéta miatt már az összes gyereket elvették tőle, aztán csak valami tévképzet, amit itt előad... Nem lepődnék meg, borzalmas személyiségjegyeket mutat így interneten keresztül is. Tényleg IQ-hoz és EQ-hoz kéne kötni a gyerekvállalást.
2022. szept. 8. 08:25
 189/199 anonim ***** válasza:
9%
Jót nevettem rajtatok szellemi mozgássérültek 🤣🤣🤣 Kamu emberek vagytok mind. 🤣 Legalább 12 évesek elmúltatok már? Mert a kis rózsaszín elképzeléseitek alapján biztos, hogy nem.
2022. szept. 8. 09:24
 190/199 anonim ***** válasza:
72%

Nem rózsaszín elképzelés az, ha az ember felkészülten vállal gyereket és nem úgy él, hogy a hónap végén már számolja az aprót.

Elhiszem, hogy te vagy a sötét magyar valóság, de ez valahol nagyon elkeserítő.

2022. szept. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!