Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mernétek babát vállalni?

Mernétek babát vállalni?

Figyelt kérdés
250 ezret keresek, 2 éve dolgozom van saját ingatlanom, kocsim nincs,es egyedül vállalnám a picit. 23 vagyok. Ti 1-2 éven belül vállalnátok?
2022. szept. 4. 14:28
 171/199 anonim ***** válasza:
79%

Irigylem a szupermamit, hogy három gyerek mellett ideje itt vitatkozni.😁

Kérdező, hidd el, itt senki nem akar neked rosszat, inkább segíteni próbálnak. A válaszok többsége a 250 eFt-ra fókuszál, de itt nem csak erről van szó. Egyedülálló anyának lenni nem csak anyagilag, hanem lelkileg is súlyos teher. Hatalmas felelősség lesz rajtad, és nem tudod megosztani senkivel, mint ahogy a kisgyerekkel járó örömöt, élményeket sem tudod megosztani. Egyedül leszel vele otthon, a játszótéren, egyedül viszed-hozod óvodába, iskolába. Nem lesz ott az apja, hogy együtt gyönyörködjetek benne, milyen szépen fejlődik. És a gyerekednek nem lesz ott az apja, akihez oda szaladhat, mikor hazajön a munkából. Nem minden férfi gazember, fiatal vagy, még bőven megtalálhatod a társadat, akivel családot alapíthatsz, ne siesd el.

N

2022. szept. 7. 18:29
 172/199 anonim ***** válasza:
57%
*van ideje
2022. szept. 7. 18:30
 173/199 anonim ***** válasza:
81%

"engem is egyedül nevelt anyám."

Aztán lett is egy lelkileg sérült, normális gondolkodásra képtelen gyereke. Nagy büszkeség!

2022. szept. 7. 18:59
 174/199 A kérdező kommentje:
Nem önhibájából. Apám volt képtelen a feladathoz felnőni.
2022. szept. 7. 19:41
 175/199 anonim ***** válasza:
59%

De anyukád sem akarta egyedül csinálni csak egyedül maradt. Nagy különbség és nem garancia hogy olyan erős leszel mint anyukád,mert már most gyerek nélkül is sérült vagy lelkileg.

Például én sem vagyok olyan erős mint anyukám, jobban támaszkodó a párommal. Apukám alkoholista volt mégsem hiszem hogy minden férfi szar alak,végképp nem akartam egyedül csinálni. Nekem 280 ezres fizum alapján lett 170 ezer körül a gyes, aztán a gyed meg lópikula lesz,akkor megyek is vissza dolgozni,de mivel van férjem elején elég ha 4 órát dolgozom és nem nekem kell munka után menni a gyerekért, így szegénynek nem kell 2 évesen szinte egész napot bölcsiben tölteni( meg nem is lehet ott egész nap). Na ez a másik nem lehet bent 8 órát bölcsiben,de neked ugye muszáj lesz 8 órát dolgozni,mert egyedüli pénz kereső leszel,tudom nagyi vigyáz rá,de nem lenne pofám ennyire rátámaszkodni,plusz a 2 évesek nem mindig tudnak leszakadni az anyjukról és ilyenkor bizony nincs el nagyival,enyém visít speciel ha egyedül hagyom (ez a szeparációs szorongás korszak)

Arról nem.is beszélve,hogy ismerősöm gyereke amióta bölcsiben van beteges,ezt meg nem tolerálja egy munkahely sem,örökké nem vehetsz ki szabit és a nagyi sem lesz folyton fiatalos aki képes rá vigyázni,szóval ha egyedül is neveled márcsak a gyerektartás miatt kell apa...

2022. szept. 7. 20:18
 176/199 A kérdező kommentje:
persze azért a havi 40 ezerért nagyon megéri szivatni a gyereket. apja nem lesz, de hiszek abban hogy ha lesz párom, elfogad gyerekkel is. én is randiztam már gyerekes pasival, kölcsönösen elfogadtuk egymást a kislányaival. le is zárom a témát.
2022. szept. 7. 20:27
 177/199 anonim ***** válasza:
78%
Akkor van havi 40 ezer ha kevés a pasi fizuja legalábbis bejelentve,de látszik az értelem ha csak ennyi ment át neked a mondani valómból. Ja anyukám egy éve elesett azóta nehezen mozog,vigyázni nem tud az unokára és ugye erre senki nem számított. De tudod mit mindenki magának hülye...
2022. szept. 7. 20:34
 178/199 anonim ***** válasza:
82%
Most már végképp nem értem, van elképzelésed arról, hogy majd lesz egy "párod", aki elfogad a gyerekkel együtt. Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha ő lenne a gyerek apja?
2022. szept. 7. 20:39
 179/199 anonim ***** válasza:
0%
A bölcsi pint arra van, hogy ott legyen a gyerek egész nap. Nekem 8-5ig bent van a gyerek. Mégis hol lenne? Az utcán? Nem tudom honnan szerintem ezt a sok idiótaságot.
2022. szept. 7. 20:52
 180/199 anonim ***** válasza:
81%
És mi van ha nem lesz utána pasi és az a havi 40 ezer naaaagyon fog kelleni? Most pláne 1-2 év kemény inflációs szívás jön.
2022. szept. 7. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!