A helyedben a kva sok pénzedből egy pszichológushoz befizetnék, meg làtszólag marhára ràszorusz. Bàr lehet jobb neked a kreàlt kis vilagodban ahol csak az elvalt nők boldogok, így talàn nem ugrasz a vonat elé....
2022. szept. 7. 08:15
152/199 anonim válasza:
Olvasgassatok csak pl ezen az anonim fórumon, a különböző párkapcsolati témákban pl, ha már egyéb helyeken nem tájékozódtok. Meglepődnétek mennyi nő szeretne gyereket, csak nincsen kitől nekik… Sok eszű helikopterek 😉
2022. szept. 7. 09:52
153/199 anonim válasza:
És akkor mi van ha itt olvastàl pàr ilyen kérdést? Tudod ez egy olyan oldal ahova proboblémàt kiirni jön az ember. Ide senki nem ir ki kérdést hogy most lesz gyerekünk a férjemmel mit tegyek. Te "nagy eszű helikopter". Nem tudom mit varok egy olyan tyúktól akinek a gyk kérdései reprezentativ felmeresnek számitanak 🤦🤦🤦
2022. szept. 7. 09:59
154/199 anonim válasza:
Tehát sok ilyen van. Nem azt mondtam, hogy mi neki így van, de van bőven ilyen is. Nagyeszű.
2022. szept. 7. 11:18
155/199 anonim válasza:
154 komment, ez igen! A kérdező már régen eltűnt...😂😂😂
2022. szept. 7. 12:46
156/199 A kérdező kommentje:
Maunika... ha tudom hogy ez lesz, inkább bele se megyek 😂
2022. szept. 7. 12:50
157/199 anonim válasza:
Jobb lett volna
2022. szept. 7. 12:54
158/199 anonim válasza:
Nem tűnt l szegény, csak értelmetlenül áll a fikázásotok előtt, hogy jujj, egyedül ne, inkább bárkitől, csak egyedül ne. Viselje el még a fos kapcsolatot is, meg hogy 250 ezer fizu semmi, és társai. Mindegy, sok az országban a szellemi mozgássérült, ez már többször bebizonyosodott.
Aki meg elmondja neki, hogy vállalja egyedül, mert meg fogja tudni oldani, azt szintén a sárga földig le kell hordani… Szomorú a mentális állapota az ország lakossága 95%-ának.
2022. szept. 7. 13:04
159/199 anonim válasza:
Most a gyerekem óránként kel éjszaka, nappal fáradt vagyok, bele se akarnék gondolni hogy ezt az üvöltő fogzás időszakot egyedül csináljam, pofám meg nem lenne hozzá hogy éjjel felkeljen hozzá a nagyi csak mert hülye voltam és egyedül vállaltam gyereket.
Addig az ember nem tudja milyen nehéz gyereket nevelni amíg nincs. Te sem tudod kérdező és szülés előtt én sem tudtam,de ezek tudatában már tuti nem vállalnám egyedül.
Hidd el fiatal vagy 35 évesen már igen aggódhatsz hogy lesz e gyereked, de most még ráérsz az igazat keresni. Előbb 1 hétre vigyázz ejjel-nappal egy ismerős babájára,ha utána is szeretnéd egyedül akkor hajrá.
2022. szept. 7. 14:09
160/199 anonim válasza:
Majd a férj fog felkelni éjjel, úgy hogy reggel megy dolgozni 🤣🤣🤣🤣🤣 Hogyne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!